навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

TCL представи визията си за екосистема от умни устройства

2021-04-19 0

TCL представи визията си за екосистема от умни устройства

Гамата включва впечатляващи смартфони, телевизори с премиум качество и иновативни домашни електроуреди

Водена от мотото си да демонстрира съвършенство във всеки свой продукт, компанията TCL представи голям брой нови продукти в рамките на няколко дни. Така марката демонстрира своята визията за създаването на екосистема от умни устройства, които да направят живота ни по-интелигентен.

TCL е известна най-вече с телевизорите си в Европа и е номер 2 в света по продажби при LCD TV за 2020 г., но активно развива още няколко основни продуктови категории като мобилни телефони, бяла техника и малки уреди за дома, които притежават изкуствен интелект и връзка с Интернет: климатици, хладилници, перални и роботизирани прахосмукачки.

Производителят обяви старта на атрактивна кампания с някои от най-известните футболисти в момента, използващи продукти на TCL . Някои от тях ще влязат в много интересна битка с известни геймъри в супер популярната игра Fortnite.

Новото поколение смартфони

TCL се прицелва в най-популярния среден клас смартфони с новите си модели от линията TCL 20. Всички те се отличават с голяма батерия и супер качествени дисплеи, подчинени на слогана Display Greatness. TCL 20L и 20L+ са първите телефони в света, които са сертифицирани от TÜV Rheinland за своята кръгова поляризация на дисплея, благодарение на която цветовете остават естествени дори при гледане със слънчеви очила.

https://www.lex.bg/upload/spektar/tcl-20l-5.jpg

TCL 20+ лесно се отличава със своя забележителен дизайн с над милион кристални точки на гърба, създаващи ослепителен ефект под здравото стъкло. Моделът има и обновена четворна камера с 64 MP основен сензор. 6,67-инчовият му екран с резолюция 1080х2400 пиксела заема 91% от предната част. Той се отличава с висока яркост и умна обработка на изображенията с поддръжка за винаги естествени и богати цветове. За бързата работа се грижат осемядрен процесор Snapdragon 662 и 6 GB RAM. Мястото за съхранение също е впечатляващо – 256 GB, като има опция за добавяне на microSD карта.

https://www.lex.bg/upload/spektar/tcl20-pro-5g.jpg


Топмоделът TCL 20 Prо 5G е най-добрият смартфон на марката до момента с отличния си дисплей с поддръжка на HDR10 и изкуствен интелект за разпознаване и оптимизиране на съдържанието на AMOLED екрана. Моделът постига отличен резултат в теста за качество на дисплея DXOMARK – 89 точки – територия на много по-скъпи модели, което демонстрира възможностите на технологията NXTVISION 2.0. Камерата с 48 MP сензор на Sony предлага оптична стабилизация и двукратно оптично приближение, както и лесно постигане на атрактивния боке ефект.

Презентацията на новите смартфони на TCL завърши с впечатляващо демо на нов прототип на сгъващ се и разпъващ се модел, който ще предложи работа в три режима – смартфон, фаблет и таблет и определено ще раздвижи пластовете на този пазар.

Забавление на върхово ниво с новите модели телевизори

Подготвяйки се за предстоящото европейско първенство по футбол, TCL представи новата си гама телевизори, включващи модели с QLED и Mini-LED панели и нов саундбар с безжичен събуфер за пространствен 3.1.2 Dolby Atmos звук.

https://www.lex.bg/upload/spektar/tclq-led-tv.jpg

Новата C-серия на марката включва три 4K HDR модела: C72, C72+ и C82. Те са с диагонал между 43“ и 75“ и предлагат изключително плавна картина, благодарение на честотата на опресняване до 120 Hz и поддръжката на новия интерфейс HDMI 2.1, който се характеризира и с минимално закъснение при игра. Специално внимание е обърнато и на звука, който е изпълнен от едно от най-престижните имена в Hi-Fi средите Onkyo. И трите модела разполагат с процесор за обработка на изображението с изкуствен интелект и могат да изобразяват над 1 милиард цвята, а флагманът C82 притежава сертификат 4K HDR Premium, благодарение на своя изключителен Mini-LED екран.

https://www.lex.bg/upload/spektar/tcl-tv.jpg

Новите телевизори са част от екосистемата на TCL и могат да бъдат управлявани от новото мобилно приложение TCL Home, което лесно "подчинява" всички умни уреди в дома.

Цените на новите продукти на TCL ще бъдат обявени съвсем скоро.

 
за 43%  против 57%  2041 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума