навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

"Бултрако Моторс" вече е оторизиран дилър и на Honda Power Products

2021-05-26 0

Прекрасно лятно утро, отпивате глътка ароматно кафе, докато наглеждате косачката си робот, която се грижи за прекрасната морава пред вашия дом… После я изключвате от телефона си чрез специално приложение и сядате зад волана на вашия хибриден CR-V и потегляте към офиса си. Вечерта се наслаждавате на перфектно оформените си храсти и блажено отпивате от любимото си питие, предвкусвайки прекрасния дълъг уикенд. Имате намерение да отскочите до морето и ще се разходите до таен залив с помощта на RIB лодка с извънбордови двигател. Дори дивата пустош не ви плаши – разполагате и със собствен генератор. Така животът ви минава изцяло под знака на Honda.

Освен на автомобилите и мотоциклетите Honda, "Бултрако Моторс" стана оторизиран дилър и на прекрасните продукти от подразделението Power Products на японската марка, представлявано от компанията "Премиум Мотор" ООД в България. 

Honda е най-големият производител на двигатели в света? Познатата емблема носят изключителни продукти, чиято цел е да подобряват живота на хората във всекидневието им. Акумулаторни машини, водни помпи, генератори, духалки (за почистване на листа), извънбордови двигатели, косачки, мотокултиватори, снегорини, трактор косачки, храсторези … ако включим в това число и бизнес-самолета Honda Jet, ще видим, че марката владее пространството по въздух, суша и вода. Неслучайно Тошихире Мибе, новият президент на компанията, при встъпването си в длъжност изрази надежда, че един ден ще чуе хората да казват: "Благодарен съм, че Honda съществува".

Ще откриете прекрасните продукти, предлагани под марките Honda Power Products и Honda Marine в шоурума на Honda в София или на електронния магазин на "Бултрако Моторс" - bmeshop.bg.

Ето и някои от по-интересните от тях:

Miimo – Косачката робот

Като един от световните лидери в технологията за косене и напредналата роботика, не е ли логично първият комерсиален робот на Honda да бъде косачка? Miimo се вмества във вашия живот, за да можете да се съсредоточите повече върху важните неща. Косачката робот е с автоматично презареждане и надеждни ножове за по-дълга експлоатация. В допълнение тя орязва отпадъка от градината и подобрява състоянието на тревата, като рециклира изрезките обратно в земята.

Генераторите

Генераторите Honda са надеждни и работят при всякакви условия. Всички техни детайли, включително и легендарните двигатели, са конструирани да бъдат здрави и надеждни. Характеризират се с нисък разход на гориво, отлично качество на доставяното електричество и ниски нива на шум и вредни емисии. Като всеки продукт на Honda.

Извънбордовите двигатели

Ултралеките и ергономични извънбордови двигатели Honda превръщат плаването в квинтесенция на удоволствието. Конструирани са съобразно най-новите технологии, което гарантира максимална мощност при минимални маси, размери, разход на гориво и вредни емисии. Всеки двигател Honda преминава през 4-етапен процес за защита при тежки условия, като ултравиолетови лъчи и удължен престой в солени води. Първо основата от алуминиева сплав се запечатва с двоен слой анодно покритие, следва епоксиден грунд, акрилна аква сива боя и накрая - акрилен лак.

 
за 50%  против 50%  68 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума