навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

300 човека поставиха световен рекорд на Guinness world records™ по едновременно чукане на дърво

2021-08-16 0

300 човека поставиха световен рекорд на Guinness world records™ по едновременно чукане на дърво

На петък 13-и в опит за световен рекорд на Guinness world records™ пред Националния дворец на културата се събраха 300 и чукнаха на дърво едновременно. ДЗИ превърна деня във весел празник, като покани всички жители и гости на София да отбележат рекордно фаталния петък 13. Според нашата традиция чрез чукането на дърво се вдига шум, за да не чуе дяволът плановете ни. 

Поставянето на рекорда премина с предварителен инструктаж и начало в 19 ч., когато водещата Катерина Евро обяви старта и участниците заедно започнаха да почукват върху специални дървени маси, разположени в пространството пред НДК. Чукането на дърво продължи 20 секунди под аплодисментите и с подкрепата на активната публика, сред която бяха– инфлуенсърката Андреа Банда Банда и много гости.

Броят участници надвишаваше поискания от Guinness world records™ за признаване на рекорда. В рамките на следващата седмаци се очаква потвърждение от централата. 

Чрез кампанията Черен петък 13, ДЗИ предлага иновативен, забавен и практичен начин на всички участници да защитят дома си. Включилите се в най-голямото чукане на дърво получават 35% отстъпка от имуществена застраховка "Комфорт за дома".

Същата отстъпка е валидна и за всеки, посетил специалния уебсайт на рекорда  и "чукнал" 35 пъти дигитално. Участниците в онлайн активността трябва да се регистрират в уебсайта, за да се възползват от полагащата им се отстъпка до края на годината.

ДЗИ целенасочено се стремим да убедим хората, че най-добрата застраховка срещу лош късмет е самата застраховка. За трета поредна година реализираме кампания, която да напомня за най-разпространените суеверия на българите. Чукаме на дърво за късмет и се радваме, че много от участниците се включиха в нашата кампания и се застраховаха днес, което ще им даде сигурност утре", коментира събитието Мила Миленова, директор "Корпоративни и маркетингови комуникации" на ДЗИ и кънтри комуникационен мениджър на KBC Груп в България.

Опитът за постигане на световен рекорд на Guinness world record за най-много хора, чукащи на дърво едновременно, е поредният епизод от кампаниите за "разпродажба" на застраховки на ДЗИ "Черен петък 13", след предишните кампании за масово чипиране на черните котки срещу лош късмет, онлайн магазина за артикули против уроки и играта за най-късметлийската Vespa на света.

за 41%  против 59%  238 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума