навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Най-дългоочакваното издание на "Beerфестът" се завръща в Стара Загора

2021-08-24 0

Най-дългоочакваното издание на

Най-дългоочакваното шесто издание на "Beerфестът" в Стара Загора ще се проведе от 2 до 5 септември от 19:00 часа на поляната до парк "Загорка". Традиционният бирен фестивал се завръща през тази година, за да донесе празнично настроение на жителите и гостите на града. Пивоварна "Загорка" и Община Стара Загора са подготвили изключително богата музикална програма, качествено традиционно и крафт пиво и много изненади, на които ще могат да се насладят посетителите в продължение на четири дни.

Както в предишни издания, и тази година биреният фестивал в Стара Загора е със свободен вход и ще събере старозагорци и всички гости на града под звуците на любими рок, поп, пънк и хип-хоп изпълнения.

На сцената на "Beerфестът"“ се качват двама от най-обичаните български изпълнители – Любо Киров и Михаела Маринова още в първата вечер. Тематична хип-хоп вечер събира имената на големите 100 кила, Лора Караджова и Кристо, а любителите на пънка ще бъдат посрещнати от легендите Светльо Витков, Ерол Ибрахимов и Кольо Гилъна от група ЕКС. Разтърсващо шоу са подготвили и най-големите рок имена от Фондацията в състав – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, а специални гости ще бъдат Наско от Б.Т.Р., Звезди от Ахат и Славин Славчев.

Beerфестът се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превърна в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна "Загорка" и Община Стара Загора, а сред тазгодишните партньори са магазини "Аякс", хотел "Сити", технически хипермаркет "Багира"  и ресторант "Щастливеца". 

за 49%  против 51%  205 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума