навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

"ДЗИ" отново е победител в конкурса "Застрахователи за обществото"

2021-10-01 0

"ДЗИ" спечели първо място в конкурса "Застрахователи за обществото" 2021 г. за трета поредна година, като преди това е била носител на призовите места и в първите две години от създаването на конкурса през 2015 г.

Тази година наградата се присъжда на "ДЗИ" за ангажираността и подкрепата към колоездачния спорт в България и възобновяването на Международната колоездачна обиколка в страната. За поредна година "ДЗИ" популяризира колоезденето като най-екологичния, икономичния и здравословния начин за придвижване на съвременния човек, но и като приятен начин за отмора.

"Не е пресилено да кажем, че Международната колоездачна обиколка на България се завърна след няколко години прекъсване, до немалка степен благодарение и на "ДЗИ". Смятам, че като една от компаниите с най-дълга история в България го дължахме на обществото. Малко хора знаят, но колоезденето е спорт с традиции у нас, като България е четвъртата държава в света, която се включва в Международната колоездачна обиколка още през 1924 г. – само няколко години след Франция, Белгия и Италия. Тази година "ДЗИ" отбеляза своята 75-годишнина, а Международната колоездачна обиколка се проведе за 68-и път у нас"“, разказа Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на "ДЗИ", по повод наградата.

По традиция конкурсът "Застрахователи за обществото" се организира от "Асоциацията на българските застрахователи" (АБЗ) и "Българската асоциация на застрахователните брокери" (БАЗБ), а победителите се обявяват на професионалния празник на гилдията – 1-и октомври. Конкурсът има за цел да покаже и утвърди добрите примери в застраховането, насочени към корпоративната устойчивост и отговорност. Наградите се присъждат за седма поредна година, а победителите се излъчват чрез гласуване от застрахователните дружества и застрахователните брокери, членове на браншовите асоциации.

 
за 55%  против 45%  107 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума