навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Toyota потвърждава изцяло новия Aygo X

2021-10-05 0

Toyota потвърждава изцяло новия Aygo X

Toyota потвърди предстоящата премиера на изцяло новия Aygo X – кросоувър моделът на компанията в A сегмент. Допълнението "X", което се произнася като "cross" ("крос" от кросоувър), в името на новият модел отразява неговата принадлежност към нарастващата гамата от кросоувър предложения на Toyota. Означението "X" продължава емблематичния дизайн на модела, чието начало е поставено с второто поколение на Aygo през 2014 г. От 2005 г. Aygo е най-достъпният продукт в гамата на Toyota, който се цени високо от потребителите, заради своя младежки и забавен характер.

При разработката на напълно новия Aygo X, Toyota взима решение да заложи на изцяло вътрешнофирмен проект, като представи първото цялостно моделно обновление планирано, разработено и произвеждано в Европа в развойния център на Toyota Motor Europe

Най-новият компактен автомобил в гамата на Toyota използва основата на успешната платформа GA-B на Toyota New Global Architecture, представена за първи път при новия Yaris – европейски "Автомобил на годината 2021", както и при представения наскоро напълно нов Yaris Cross.

Разработенен в Европа за европейските клиенти, развойният екип, работещ върху новия Aygo X, изследва задълбочено настоящето и бъдещото развитие на жизнената среда в градовете и крайградските райони в Европа, за да предостави на потребителите един уникален за А сегмента, самоуверен компактен кросоувър, който ще се произвежда в завода на Toyota Motor Manufacturing в град Колин, Чехия.

Изцяло новият Aygo X ще бъде представен в началото на месец ноември.

за 51%  против 49%  80 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума