навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Финанси

Главният изпълнителен директор на ОББ и "KBC Банк България" стана Банкер на годината

2022-12-08 0

Главният изпълнителен директор на ОББ и

Питър Рубен, главен изпълнителен директор на " и "KBC Банк България", получи званието "Банкер на годината" в категория "Неорганичен растеж" за най-голямата сделка в историята на банковия сектор у нас – придобиването на дружествата на Райфайзен Банк Интернешънъл в България от белгийската КВС Груп за малко над 1 млрд. евро. С тази сделка KBC Груп допълнително укрепи лидерската си позиция като интегрирана финансова група номер 1 в страната, за което получава и признанието на общността. 

Получавайки наградата, г-н Рубен заяви: "Както знаете, тази година ОББ отпразнува своята 30-годишнина. Навършиха се и 15 години от стъпването на КВС на българския пазар, както и 5 години от обединяването на ОББ и "СИБАНК". Ще запомним 2022 г. и като година първа за новото ОББ. Бих искал да благодаря на колегите си и на нашите 2.3 млн. клиенти в България за това впечатляващо пътуване. Изключително горди сме, че сме един от най-големите инвеститори в страната".

Годишните награди "Банкер на годината" бяха връчени за 29-и път по повод професионалния празник на банкера на церемония. По традиция на церемонията бяха отличени мениджърите на финансовите институции, постигнали най-забележителни успехи през отиващата си година.

за 43%  против 57%  1035 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума