навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

HONOR и Gameloft обединяват усилията си, за да подобрят гейминг изживяването при сгъваемите смартфони

2024-02-14 0

HONOR и Gameloft обединяват усилията си, за да подобрят гейминг изживяването при сгъваемите смартфони

Asphalt 9: Legends дебютира на сгъваеми смартфони с адаптация към голям екран и подобрена резолюция при 120 кадъра в секунда

Глобалният технологичен бранд HONOR обяви партньорството си с гейминг експерта Gameloft, което оптимизира гейминг изживяването на сгъваемия PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. В резултат на това сътрудничество потребителите ще се насладят на нова версия на популярното заглавие Asphalt 9: Legends, в която играта е специално адаптирана към големите екрани на сгъваемите смартфони. Още повече, това е и глобалният дебют на геймплей със 120 кадъра в секунда при по-висока резолюция в категорията на сгъваемите устройства, което предоставя несравнимо гейминг изживяване, различно от всичко, виждано досега – истински напредък в екосистемата на сгъваемите смартфони, основан на сътрудничество и взаимни иновации.

HONOR си партнира с Gameloft, за да оптимизира гейминг изживяването на PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR и да стане първата компания в света, предлагаща геймплей със 120 кадъра в секунда на сгъваем смартфон с Asphalt 9: Legends. С тази кадрова честота мобилните състезатели могат да се възползват от по-плавна графика, която ги потапя в Dragon Race и Festive Sparks, най-новите сезони на Asphalt 9: Legends, и превръща дрифта с луксозни автомобили под северното сияние в реалност. Това позволява и по-бързо време за реакция на състезателните геймъри, които искат да изпълняват каскади, да карат супер бързо и да профучават покрай конкурентите си по виртуално пресъздадените улици на различни градове по целия свят.

Чрез реконструиране на процеса на изобразяване при мобилните игри, използване на технология за замяна на шейдъри, преобразяване на физически текстури с базирана на графичен процесор технология за реконструкция на очертания и интегриране на възможностите за изобразяване на графики при сгъваемите устройства с изкуствен интелект, HONOR и Gameloft пресъздадоха Asphalt 9: Legends, за да предоставят на геймърите плавни, висококачествени изображения и ултрабързи времена за реакция, перфектно настроени към голям сгъваем екран за поглъщащо визуално и звуково изживяване.

Изцяло новото завладяващо игрово изживяване на голям екран представлява още една забележителна стъпка напред за HONOR в стремежа им да създадат взаимноизгодна екосистема и да се установят стабилно в челните редици на масовата интеграция на сгъваемите устройства за широката публика. Адаптирането на Asphalt 9: Legends към PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR е пример за интердисциплинарна иновация и пример за това как и двете компании са заложили на откритостта и сътрудничеството, за да придвижат сферата на гейминга на сгъваеми смартфони напред. Успехът на това партньорство е поглед към бъдещето в софтуерната адаптация на екосистемата на сгъваемите смартфони.

Оптимизираната версия на Asphalt 9: Legends ще бъде пусната в Google Play за HONOR Magic V2 и PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR през февруари 2024 г. Всички потребители на серията HONOR Magic V2 ще имат възможността да се насладят на това надградено завладяващо игрово изживяване на сгъваем смартфон за първи път. HONOR Magic V2 е наличен в България на препоръчителна цена на дребно от 3599 лв. с ДДС с 16GB RAM и 512GB памет и се предлага в лилаво и черно. Допълнителни подробности относно глобалния дебют и цената на PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR ще бъдат разкрити скоро.

за 52%  против 48%  203 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума