навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

TCL представя най-обширното си мобилно портфолио в различни категории и допълнителни устройства Nxtpaper на MWC 2024

2024-02-27 0

TCL представя най-обширното си мобилно портфолио в различни категории и допълнителни устройства Nxtpaper на MWC 2024

TCL, пионер в областта на дисплейните технологии за богати на функции смартфони, таблети и свързани устройства, обяви днес на MWC 2024 серия от иновативни устройства, включително разширяването на своята Серия 50 с повече детайли, допълнителни продукти Nxtpaper, оптимизирани за човешки очи и усъвършенствани интелигентни джаджи, предназначени да използват мощта на 5G технологията. Тази последна версия подчертава ангажимента на TCL да направи 5G по-достъпна и да адаптира технологията така, че да подобри човешкото преживяване, като осигури безпроблемна свързаност както у дома, така и в движение.

"2024 г. бележи нова увереност в нашето пътуване като млада мобилна марка, тъй като разширяваме границите на това да направим технологията по-хуманна и да разширим предложенията си за потребителите", каза Аарон Джан, главен изпълнителен директор на TCL Communication. "Днес пуснахме на пазара най-пълната си гама от устройства Nxtpaper и портфолиото 5G до момента, предоставяйки по-широка гама от възможности, за да отговорим на разнообразните нужди на нашите клиенти и да осигурим достъпност за всички. От най-новите устройства Nxtpaper 3.0 и свързаните с тях таблети, оптимизирани за човешки очи, до новите смартфони от серия 50 и усъвършенстваните интелигентни свързани рутери, подобряващи 5G свързаността, нашето портфолио е проектирано така, че да намери отклик във всеки начин на живот."


Разширено портфолио Nxtpaper - оптимизирано за човешките очи

Третото поколение на Nxtpaper демонстрира непоколебимата отдаденост на TCL към комфорта на очите и удобната за потребителя технология, като продължава наследството на своите предшественици с антиотблясъци и хардуерно ниво на ниска синя светлина. Nxtpaper 3.0 и свързаните с него устройства, включително таблетът TCL Nxtpaper 14 Pro, предназначен за американския пазар, получиха значително одобрение от медиите на CES 2024. TCL Nxtpaper 14 ще бъде представен на MWC 2024 като доказателство за този напредък.


MWC 2024: Представяне на пълното портфолио на TCL Nxtpaper

Усъвършенстваната технология TCL Nxtpaper насърчава по-здравословни навици за гледане на цифрови файлове, като въвежда редица нови функции, адаптирани към сетивата за зрение и допир, което прави технологията по-благоприятна за потребителите.

В рамките на портфолиото TCL Nxtpaper таблетът TCL Nxtpaper 11 вече се предлага в Европа, Близкия изток и Африка и е отличен с наградата iF Design Award 2023 за дизайн и технология. Разполагащ с 11-инчов 2K пълноцветен дисплей с технология Nxtpaper 2.0, той предлага несравнима яркост до 500 нита и превъзходно намаляване на синята светлина, което гарантира комфорт и яснота при всякакво осветление. Неговият антирефлексен екран подобрява използваемостта на открито или под директна светлина, което го прави идеален за разнообразни условия на гледане. Забележително е, че с тегло само 462 г и дебелина 6,9 мм той е най-лекият в своята категория, съчетавайки преносимост и комфорт за очите в елегантен дизайн.

Линията на MWC 2024 включва и телефоните TCL Nxtpaper, които наскоро бяха пуснати на пазара в Европа, Близкия изток и Африка, както и наградените на CES 2024 TCL Nxtpaper 40 и TCL Nxtpaper 40 5G.

TCL продължава да съчетава технологията с повишен комфорт за очите в продуктовата си гама, като гарантира, че нашите иновации като Nxtpaper 3.0 са отразени в други продукти, засилвайки нашата визия за хуманизиране на технологията.

След предпремиерата на CES 2024, TCL Nxtpaper 14 Pro представя голям 14-инчов 2,8K дисплей, предназначен както за работа, така и за забавление. В момента TCL Nxtpaper 14 Pro се предлага в Азиатско-тихоокеанския регион (APAC) и ще достигне до повече пазари по-късно тази година. На MWC 2024 линията таблети Nxtpaper беше разширена с TCL Nxtpaper 14 - по-достъпен избор, без да се прави компромис с комфорта на очите. Оборудван с технологията Nxtpaper 3.0, той разполага със същия качествен 14,3-инчов дисплей с 2,4К резолюция и ще достигне до повече пазари по-късно тази година. Освен това TCL TAB 10 Nxtpaper 5G, първият таблет Nxtpaper с 5G свързаност, скоро ще се появи на американския пазар. Той продължава да съчетава безпроблемната 5G свързаност с повишен комфорт за очите, като разполага с 10,4-инчов 2K Nxtpaper дисплей, който представя съдържанието с яснота и лекота, идеален за постоянна семейна употреба.


Серия TCL 50 - устройства за всяка нужда с ангажимент за 5G за всички

За да отговори на нуждите на по-широка глобална аудитория, особено в региона на EMEA, TCL пусна допълнителни модели, предназначени да подобрят мобилното изживяване с възможности за високоскоростен интернет и да задоволят нуждите на потребителите, които търсят производителността и стойността, с които TCL е известна, включително TCL 50 5G, TCL 50 SE, TCL 505 и TCL 501.

TCL 40 Nxtpaper наскоро беше отличен с наградата за иновации в областта на мобилните устройства на изложението CES 2024. Смартфоните от серията TCL 50 сега са готови да окажат значително влияние на пазара в Европа, Близкия изток и Африка, въз основа на вълнението, предизвикано на изложението CES. Тези иновативни устройства се присъединяват към наличните в момента смартфон TCL 40 Nxtpaper и модела TCL Nxtpaper 40 5G в Европа, Близкия изток и Африка.

TCL представя четири допълнителни модела, предназначени за пазара на ЕМЕА: TCL 50 5G и TCL 50 SE, както и TCL 505 и TCL 501.

TCL 50 5G е подходящ за тези, които смесват работата с развлеченията, като предлага стабилен ритъм на деня. Той разполага с гладък 6,6" 90Hz HD+ дисплей с голяма памет 128GB+8GB (4GB+4GB RAM Expansion) за надеждна работа. В съчетание с поглъщащ DTS 3D звук и стабилна батерия с капацитет 5010 mAh, той осигурява постоянно забавление и връзка. Идеален за активен и многостранен начин на живот, този смартфон е непоклатим спътник. TCL 50 5G е сертифициран от Google като устройство, препоръчано от Android Enterprise.

TCL 50 SE е предназначен за любителите на забавленията с обширния си 6,8-инчов FHD+ дисплей и завладяващ DTS 3D звук. С 12 GB RAM и 256 GB памет с възможност за разширяване за допълнително пространство, той е крепост за мултитаскинг и мултимедия. Батерията с капацитет 5010 mAh и 33W бързо зареждане осигурява продължително удоволствие далеч от електрическия контакт. TCL 50 SE е сертифициран от Google като устройство, препоръчано от Android Enterprise.

Представяйки TCL 505 и TCL 501 като основни допълнения, тези смартфони осигуряват производителност, стил и стойност. TCL 505 предлага максимално гледане на голям 6,75-инчов HD+ дисплей с честота на опресняване 90 Hz за плавна навигация, подсилен от поглъщащи стерео двойни високоговорители. TCL 501 осигурява плавно и поглъщащо зрително изживяване на 6,0-инчов дисплей, задвижван от осемядрен процесор с 3000mAh батерия и 32GB+2GB памет за целодневна надеждност, което прави тези модели идеални спътници за тези, които търсят достъпни, но способни устройства.

В САЩ TCL пуска на пазара TCL 50 XL Nxtpaper 5G и TCL 50 XE Nxtpaper 5G. Серията включва и TCL 50 XL 5G, TCL 50 XE 5G и TCL 50 LE с обикновени дисплеи, като предоставя повече възможности за задоволяване на различни предпочитания. TCL вече разшири мрежата си от оператори, за да гарантира, че всичките пет модела в САЩ ще бъдат достъпни за по-широка потребителска база, което отразява ангажимента на компанията да предоставя най-съвременни технологии на възможно най-много потребители.

TCL 5G Smart Connected Devices - осигуряване на 5G за всички и навсякъде

Освен това представянето на TCL на MWC 2024 акцентира върху серия от свързани устройства, които разширяват портфолиото на TCL за 5G. Запълвайки празнината за достъпни 5G устройства, които да осигурят ежедневните задачи на IoT и да ускорят разпространението на 5G, компанията предлага новата серия TCL Linkkey.

Linkkey IK511 е един от първите в света донгъли, базирани на стандарта 5G RedCap, който бележи крайъгълен камък в превръщането на 5G в по-достъпен. 5G RedCap намалява разходите и консумацията на енергия в сравнение с 5G eMBB, което може да помогне на потребителите да се насладят на функциите на 5G с по-малко инвестиции. Това ще бъде важен импулс за предстоящите разгръщания на 5G.

От друга страна, Linkkey IK512 е проектиран за сценарии с интензивно използване със скорости до 2,46 Gbps, като отговаря на нуждите на приложенията от типа M2M и потребителските приложения, изискващи висока скорост и стабилни връзки с ниска латентност.

TCL представи и TCL Linkhub HH132 Pro, осигуряващ свръхбърза и надеждна свързаност в дома и в малкия бизнес. Усъвършенстваната Wi-Fi 6 технология на рутера и капацитетът за поддръжка на 256 устройства едновременно осигуряват безпроблемно онлайн изживяване без буфери, а усъвършенстваната антенна решетка 3T3R на 5GHz разширява покритието, за да елиминира мъртвите зони, позволявайки скорости до 600Mbps за низходяща връзка и 150Mbps за възходяща връзка.

Донглите TCL Linkkey 5G и домашният рутер TCL Linkhub отразяват нашия ангажимент за достъпни иновации, като съчетават техническа сложност с ориентиран към потребителя дизайн.


TCL Moveaudio Go - Потопете се в звука

Нещо повече, TCL представя и ново устройство от гамата TCL Moveaudio. Слушалките TCL Moveaudio Go задават тон за достъпност на звука. С 2 микрофона и функция за потискане на шума в околната среда (ENC) за кристално чисти разговори, тези слушалки са създадени за хората в движение. Слушалките Moveaudio Go предлагат 30 часа време за възпроизвеждане с 3 режима на еквалайзер, за да отговарят на предпочитанията на потребителя, режим без забавяне за непрекъснат гейминг и видео стрийминг и удобен за потребителя дизайн с функцията Google Fast Pair за безпроблемно свързване. Проектирани за издръжливост с рейтинг IPX4, те са в крак с начина на живот на потребителя. Предлагат се в бял цвят и съчетават функционалност със стил на достъпна цена, като правят първокласното качество на звука достъпно за всички.

за 52%  против 48%  149 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума