навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

"Майлстоун Системс" достига рекордно високи приходи за четвърта поредна година

2024-04-02 0

"Майлстоун Системс", лидер в разработката на софтуер за видео мениджмънт, отбелязва рекордно високи приходи от 1.69 милиарда датски крони (226 милиона евро), според наскоро публикувания годишен отчет на датската компания.

Базираната в Копенхаген международна компания отбеляза 25 години на пазара през февруари 2023. През юбилейната си година Майлстоун направи значителни крачки в изпълнението на своята стратегия за растеж, особено в ключови индустрии като здравеопазване и хотелиерство.

Томас Йенсен, главен изпълнителен директор на "Майлстоун Системс", казва: "Връщайки се назад към забележителния път, който Мaйлстоун измина в последните 25 години, ние не само отбелязваме миналите си постижения, но и очакваме с нетърпение това, което ни предстои. Напредъкът на изкуствения интелект и видеоаналитиките разкриват безкрайни възможности за видеотехнологията, управлявана от данни. Вече виждаме как стратегическият ни фокус върху ключови сектори като здравеопазването и хотелиерството може да допринесе значително за хората, бизнеса и обществата по света. Гордеем се с постиженията на "Майлстоун" до момента, но сме още по-развълнувани за бъдещето."

"Майлстоун" отдавна се застъпва за това технологията да се разработва, продава и използва отговорно. През 2023 г. компанията създава официална програма за отговорна технология. Тези принципи  ръководят развитието на продуктите и услугите на Майлстоун и взаимодействията по цялата верига.

"Наистина вярвам, че технологията трябва да служи на човечеството, а не обратното. Отговорната технология не е просто модерна дума, в "Майлстоун" тя като цяло е решаващ аспект от нашия ангажимент да обслужваме клиентите си и обществеността. Посветени сме на това да гарантираме, че нашият софтуер е не само иновативен, но и етичен," казва Томас Йенсен.

Планове за растеж

Във връзка с амбициите за растеж на "Майлстоун Системс", Ларс Ларсен, финансов директор, казва: "Гледайки напред, очакваме обещаваща и  наситена със събития 2024 г. Ще продължим растежа си по отношение на приходи, инвестиции и рентабилност. Очакваме следващата финансова година да донесе много възможности, особено в сферата на облачните услуги и  видеоаналитиките."

Акцентите от изминалата година включват стартирането на XProtect Hospital Assist, видео решение, което позволява на медицинския персонал да наблюдава отдалечено множество пациенти наведнъж и да реагира бързо в случай на инциденти. Компанията също така представи нов подход за казино индустрията, една от най-строго регулираните в света, за да гарантира съответствие с регулациите на хазартните игри и да помогне на бизнеса да предостави изключителни изживявания на гостите си.

Към края на годината "Майлстоун" добавя и Camera to Cloud функции към облачно базираното предложение Milestone Kite - просто, сигурно и мащабируемо видеонаблюдение като услуга (VSaaS). Добавянето на камера към облака означава, че изчисленията, записите и съхранението на видео могат да се извършват директно на камерите.


за 54%  против 46%  124 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума