навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Samsung обединява усилия с Calm с грижа за здравето

2019-03-05 0

Samsung обединява усилия с Calm с грижа за здравето

Потребителите на Samsung Health имат лесен достъп до функциите Calm като медитация, програми за сън и ексклузивни услуги, директно от своето Samsung устройство.

Samsung Electronics Co., Ltd. обяви днес, че работи с Calm, приложение номер 1 за сън, медитация и релаксация с над 40 милиона сваляния, което дава на потребителите безпроблемен достъп до услугата чрез Samsung Health

Чрез интегрирането на Calm в платформата на Samsung Health, Samsung предоставя на потребителите лесен и интуитивен начин за справяне с ежедневния стрес.

От днес услугата първоначално ще се предлага на смартфони Samsung, работещи с Android Pie OS, включително новата линия Galaxy S10, на десет пазара: Австралия, Хонг Конг, Индия, Нова Зеландия, Филипините, Сингапур, Южна Африка, САЩ , Великобритания и Ирландия. Интеграцията Calm ще бъде достъпна и за потребителите на Galaxy Watch Active.

"Работата ни с Calm ще направи по-лесно от всякога за потребителите на Samsung Health да практикуват осъзнаване и отдаване на момента, така че да могат да работят за постигане на по-добро цялостно здраве", казва Питър Ку, Корпоративен SVP и ръководител на екипа за здравни продукти и услуги към отдела за мобилни комуникации в Samsung Electronics. "Ние сме развълнувани да си партнираме с Calm, истински новатор в тази сфера, за да можем да подкрепяме по-добро психично здраве за потребителите по целия свят."

Настройката е лесна и отнема само няколко кликвания, за да могат потребителите да се насладят на изобилие от персонализирани функции за намаляване на стреса, безпокойството, безсънието като се отпуснат и съсредоточат вниманието си. С тази интеграция чрез Samsung Health, потребителите се възползват от безпроблемно изживяване с бърз достъп до любимите си програми за размисъл, медитация на своите смартфони, както и чрез използването на новия Galaxy Watch Active за сесии за медитация, пауза и проследяване на нивата на стрес след края на всяка от тях.

"Над 100 000 нови потребителя изтеглят Calm всеки ден, тъй като все повече хора търсят технология, за да осигурят по-добри изживявания", казва Алекс Уил, главен директор стратегии в Calm. "Радваме се да работим с глобален партньор като Samsung, за да предоставим най-доброто от Calm на нови платформи и да дадем възможност на милиони потребители да се постигнат по-ниски нива на стрес, по-малко безпокойство и по-спокоен сън."

за 47%  против 53%  335 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума