навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Международното списание Euromoney обяви "УниКредит Булбанк" за пазарен лидер в управлението на парични средства

2019-10-04 0

Международното списание Euromoney обяви

Международното финансово списание Euromoney обяви "УниКредит Булбанк" за пазарен лидер в управлението на парични средства. 

"УниКредит" грабна приза за лидер в управлението на парични средства за целия регион на Централна и Източна Европа и в Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Унгария, Италия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и Турция. 

Проучването, което се провежда веднъж годишно взема предвид мненията на приблизително 25 000 мениджъри на парични средства в корпоративния бизнес, финансисти и финансови директори по света. 

Освен това в проучването на Euromoney за 2019 г. за управление на парични средства "УниКредит" беше обявена за най-добър доставчик на услуги в девет страни: Австрия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Германия, Италия, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения. 

"Отличието от Euromoney потвърждава доброто качество на услугите ни. Управлението на парични средства е ключова услуга за нашите клиенти. Наградaтa пoтвърждава, че им предлагаме отлично качество с богата продуктова гама, разработена да обслужва корпоративни клиенти от всякакъв мащаб. Оставаме фокусирани върху подобряването на стойностните предложения за нашите клиенти и клиентската удовлетвореност ", коментира Александър Киров, директор на управление Глобални транзакции в "УниКредит Булбанк"

"Тези резултати са изключително постижение за банката. Те показват нашите силни страни във всички области на банкирането в Западна, Централна и Източна Европа. Стремежът ни е да изграждаме дългогодишни партньорски отношения с компаниите и институциите, които обслужваме." – каза Лука Корзини, директор на Глобални банкови транзакции в "УниКредит".  

Резултатите са и следствие от фокусираната работа в посока все повече иновации, включително виртуални сметки, незабавни плащания и SWIFT gpi. 

Част от настоящите награди на "УниКредит" за 2019 г. включват "Най-добър доставчик на транзакционни услуги в Западна Европа" като част от годишните награди за транзакционно банкиране на списание The Banker и "Най-добра банка за транзакционни услуги за Централна и Източна Европа" на наградите на Euromoney за отлично представяне.

за 48%  против 52%  141 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума