навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Мобилните приложения MyPeugeot и Scan MyPeugеot вече са налични за България

2019-10-15 0

Мобилните приложения MyPeugeot и Scan MyPeugеot вече са налични за България

С мобилните приложенията MyPeugeot и Scan MyPeugeot клиентите на Peugeot ще имат достъп до полезни и практични функционалности. Приложенията вече са налични за България за Android и iOS.

MyPeugeot позволява свързването на автомобила с мобилен телефон и осигурява редица функционалности за проследяване и анализ на пътуванията, както и информация за сервизното обслужване.

След изтегляне на приложението, клиентът трябва да се регистрира и да добави своя автомобил чрез VIN номера му. Приложението поддържа възможност за работа с повече от едно превозно средство.

След свързване с автомобила чрез Bluetooth, приложението получава информация за текущия пробег, попълва дневник на пътуванията и запомня точното местоположение на автомобила след паркирането му.

Много полезен е дневникът на пътуванията, в който за всяко пътуване се отбелязва начална и крайна точка, изминатото разстояние, среден разход на гориво и стойност на пътуването, определена според цената на горивото, която водачът е въвел.

Пътуванията могат да бъдат маркирани като лични и служебни, като има възможност за създаване и на други категории. При желание дневникът може да бъде препратен до електронната поща на потребителя. Така създадената електронна таблица може да бъде особено полезна при попълване на пътните листове, изисквани при ползване на служебни автомобили и удобно средство при управление на служебен автопарк.

MyPeugeot показва напомняния за ниско ниво на горивото в резервоара, изчислява датата на следващото периодично обслужване и изпраща напомняне. Също така дава информация за актуализации на навигационната карта и софтуера на сензорния екран. За удобство посочва линкове с помощни указания за актуализациите. Поддържа полезна документация за автомобила за индикаторите на бордното табло.

Scan MyPeugeot дава бърз достъп до експлоатационната книжка чрез сканиране с камерата на мобилния телефон на желания детайл.

Приложението съдържа карта на всички търговско-сервизни центрове на Peugeot, в която може и да се избере любим център. Налични са бързи бутони за навигация, позвъняване, изпращане на мейл и запазване на час за сервиз.

Удобство представлява формата за запазване на час за сервиз, която дава възможност на клиента да избере директно свободна дата и час онлайн, защото има директна връзка с графика на сервизите в цялата страна.

Клиентите на Peugeot имат достъп до персонализирани новини и оферти.

Автомобили, които не са оборудвани с Bluetooth, няма да могат да ползват функциите, които изискват свързаност с автомобила – дневник на пътуванията, локация и ниво на горивото, но всички останали функции са активни и за тях.

Нови функционалности за електрическите автомобили на Peugeot

Собствениците на електрически автомобили ще имат в допълнение специални възможности през приложението:

- Програмиране на дистанционно зареждане. Тази система ще позволява да започвате и да спирате зареждането по всяко време, както и да проверявате статуса на заряда.
- Програмируема климатизация и възможност за дистанционно пускане.
- E-coaching: инструмент в приложението MyPeugeot, който позволява получаването на съвети как да се оптимизира шофирането и пробега.

Новите функционалности ще бъдат на разположение първо за новият Peugeot е-208.

за 47%  против 53%  307 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума