начало

Прокурорската колегия даде зелена светлина за закриването на още 38 районни прокуратури Прокурорската колегия даде зелена светлина за закриването на още 38 районни прокуратури

Светлин Михайлов

Дискусии на тема съдебната власт в България


Светлин Михайлов

Мнениеот питащ » 16 Ное 2005, 15:06

Знаете ли от коя групировка е Светлин Михайлов? Че му загледах врата в Стандарт и този въпрос живо ме заинтересува.
питащ
 

Мнениеот Гост » 16 Ное 2005, 15:11

ти си голям п.ростак бе!
Светлин Михайлов ми беше "патрон" по време на съдебния стаж в СГС и е блестящ съдия. Тогава беше член на Търговската колегия! Той е един от малкото съдии, които трябва да се уважават
Гост
 

Мнениеот Гост » 16 Ное 2005, 17:17

А някой знае ли къде може да се кандидадства за конфискувани БВМ-та?
Гост
 

Мнениеот Гост » 16 Ное 2005, 17:30

Това, което пишете са пълни глупости. Всяко звено в съдебната система страда от липсата на елементарни неща, в т.ч. и на автомобили. Които работят в нея, знаят колко практически трудности създава липсата им.Що за глупави обобщения? Какво, да стоят конфискуваните автомобили, а следователите да няма с какво да посетят произшествие, прокурорите-да идат на такова. Поща се пренася, веществени доказателства, понякога съдебни състави заседават в Затвора /имаше и такива изключителни случаи от съображения за сигурност/. Какво идиотия е да се каже, че в това да ти се отпусне / вместо да гние!/ конфискуван / и то напълно законно!/ автомобил на определено звено в съдебната система, за да се върши работа с него, е толкоз греховно, та чак корупционно. що за глупости?
Гост
 

Мнениеот Салве » 16 Ное 2005, 18:13

А спомняте ли си, че ВСС отказваше да вземе решение за този джип, не си спомням добре, но първия път не мина, а следващия път кворумът обърна нещата, но Светлин Михайлов толкова много се натискаше за него, за джипа именно.
Салве
 

Мнениеот Bamby » 16 Ное 2005, 18:31

Да ви кажа честно, имам поглед върху "блестящия" съдия и мнението ми е, че едва ли е чист в този случай. Вярно е, че и съдебната система има нужда от служебни коли и няма нищо лошо съдиите да ползват такива, но за съжаление в този конкретен случай въпросите са повече от отговорите и отново ни поставят в неудобното положение да се защитаваме за очевидни корупционни схеми.
Bamby
 

Мнениеот Гост » 16 Ное 2005, 18:48

Осрахме се пред цяла Европа. Това, че Светлин Михайлов е стъкмил една грозна и неморална постъпка в рамките на дребни закони и подзакони е ясно и на касапите. В правова държава обаче би извръкнал като тапа примерно по Чл.129 от Конситуцията за "действия, които накърняват престижа на съдебната власт" Очудва ме и друго - тъпотата на този висш магистрат с физиономия на мутра, да се изрепчи на немската машина, дано не е пак за сметка на изстрадалия ни народ.
Гост
 


Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron