Страница 1 от 1

Светлин Михайлов

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2005, 15:06
от питащ
Знаете ли от коя групировка е Светлин Михайлов? Че му загледах врата в Стандарт и този въпрос живо ме заинтересува.

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2005, 15:11
от Гост
ти си голям п.ростак бе!
Светлин Михайлов ми беше "патрон" по време на съдебния стаж в СГС и е блестящ съдия. Тогава беше член на Търговската колегия! Той е един от малкото съдии, които трябва да се уважават

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2005, 17:17
от Гост
А някой знае ли къде може да се кандидадства за конфискувани БВМ-та?

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2005, 17:30
от Гост
Това, което пишете са пълни глупости. Всяко звено в съдебната система страда от липсата на елементарни неща, в т.ч. и на автомобили. Които работят в нея, знаят колко практически трудности създава липсата им.Що за глупави обобщения? Какво, да стоят конфискуваните автомобили, а следователите да няма с какво да посетят произшествие, прокурорите-да идат на такова. Поща се пренася, веществени доказателства, понякога съдебни състави заседават в Затвора /имаше и такива изключителни случаи от съображения за сигурност/. Какво идиотия е да се каже, че в това да ти се отпусне / вместо да гние!/ конфискуван / и то напълно законно!/ автомобил на определено звено в съдебната система, за да се върши работа с него, е толкоз греховно, та чак корупционно. що за глупости?

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2005, 18:13
от Салве
А спомняте ли си, че ВСС отказваше да вземе решение за този джип, не си спомням добре, но първия път не мина, а следващия път кворумът обърна нещата, но Светлин Михайлов толкова много се натискаше за него, за джипа именно.

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2005, 18:31
от Bamby
Да ви кажа честно, имам поглед върху "блестящия" съдия и мнението ми е, че едва ли е чист в този случай. Вярно е, че и съдебната система има нужда от служебни коли и няма нищо лошо съдиите да ползват такива, но за съжаление в този конкретен случай въпросите са повече от отговорите и отново ни поставят в неудобното положение да се защитаваме за очевидни корупционни схеми.

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2005, 18:48
от Гост
Осрахме се пред цяла Европа. Това, че Светлин Михайлов е стъкмил една грозна и неморална постъпка в рамките на дребни закони и подзакони е ясно и на касапите. В правова държава обаче би извръкнал като тапа примерно по Чл.129 от Конситуцията за "действия, които накърняват престижа на съдебната власт" Очудва ме и друго - тъпотата на този висш магистрат с физиономия на мутра, да се изрепчи на немската машина, дано не е пак за сметка на изстрадалия ни народ.