начало

Един велик пеналист – свидетел на своето време Един велик пеналист – свидетел на своето време

достъп до съдебната палата

Дискусии на тема съдебната власт в България


достъп до съдебната палата

Мнениеот G.G. » 05 Ное 2003, 16:49

Колеги,
работя като юрисконсулт в предприятие. Всеки път когато посещавам съдебната палата, понякога по 4-5 пъти дневно, се налага дълго да се обяснявам с полицаите на входа. Не е ли предвидена възможност за юрисконсултите да се легитимират по някакъв начин, например като адвокатите с карта? Може би нещо ми убягва, но подскажете ми, моля!
G.G.
 

Re: достъп до съдебната палата

Мнениеот 333 » 06 Ное 2003, 10:07

Аз съм по същия начин. Всичко зависи обаче от полицая. И понеже за мен те са страшно деформирани като психика и като обноски, много трудно можеш да се разбереш. Преди да станат полицай, са били свестни момчета, но слагайки фуражката, положението им страшна нараства. Аз лично с някой успявам да се разбера и се легитимирам със служебната си карта, други вече ме запомнят и не ми искат, а пък трети упорито искат пропуски. Не говоря, обаче за съдебната палата в София.
333
 

Re: достъп до съдебната палата

Мнениеот g-man » 06 Ное 2003, 11:31

всеки юрисконсулт може да влезе с карта на такъв от служебния вход без проблеми - поне на мен до този момент не са ми правили
g-man
 

Re: достъп до съдебната палата

Мнениеот G.G. » 06 Ное 2003, 11:52

Моля, кажете ми каква е тази карта - има ли определена форма и ред за издаване? Как да се сдобия с такава? Ако това има някакво отношение, аз работя в частно предприятие.
G.G.
 


Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron