Страница 1 от 1

Цветан Цветанов пожела съдебният съвет да контролира работат

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2011, 14:42
от dred
"Цветан Цветанов пожела съдебният съвет да контролира работата на адвокатите"
Уважаеми колеги, стартира началото на интересен политически сезон за един министър на МВР във България, който си няма и понятие от принцип на разделение на властите,суспендира КРБ и вербално слага началото на установяване на противоконституционна диктатура във България и реставриране на тоталитаризма чрез партия ГЕРБ. Моля за вашето становище по този материал: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/11/ ... ontrolira/
Същевременно, все още не виждам реакцията на Висшият адвокатски съвет относно внушенията на мин. цветанов в това интервю, излъчено по национална медия.

Re: Цветан Цветанов пожела съдебният съвет да контролира раб

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2011, 11:13
от Julyan
Вече трета година се чудя и аз.
Дали някъде по цивилизования свят е налице и се търпи такава груба намеса на изпълнителната власт в дейността на съдебната и на самостоятелната и независима адвокатура. Как не му тури някой пранги на приказките, това не знам. Големи гафове, много, твърде груби нарушения.

Re: Цветан Цветанов пожела съдебният съвет да контролира раб

МнениеПубликувано на: 23 Ное 2011, 23:13
от 1968
И за тези идоти гласува половин България.По-голям безумец не съм виждал.

Re: Цветан Цветанов пожела съдебният съвет да контролира раб

МнениеПубликувано на: 23 Ное 2011, 23:47
от nk7702n
Действително много се излага тоя Цветанов, ама най - лошото е, че българският народ е доста наивен, та затова и гласува и поддържа такива като него във властта. Аз едно време се чудех как повярваха доста хора, че царят ще оправи държавата за еди - колко си дни, ама какво да се прави... Та, сега по сходни причини си стои Цветанов на власт и прави тези абсурдни публични изказвания и се опитва да инициира някакви странни промени към налагане на изпълнителната власт във всички сфери на живота.