Страница 1 от 1

корупция ш съдебната система

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2012, 17:44
от jimbe
Водя дело от 2008 г., като учредител , възложител и собственик УПИ. Делото е за измама. Нашият случай е , че при две съдебно почеркови експертизи доказващи фалшиви подписи на молбите за изменение на одобреният архитектурен проект. Две технически експертизи , който доказват че нотариалният акт е изповядан , на неодобреният архитектурен проект, който е бил одобрен една година след изповядването на нотариалният акт . В момента на изповядването е имало само един одобрен проект, който е бил подменен с друг неодобрен архитектурен проект. Да се докаже с експертизи едно престъпление и да неможе да спечелиш делото. Това е нашата правораздавателната и независима система. Знаете ли кой спечели делото? Печели този който няма доказателства , но има пари.

Re: корупция ш съдебната система

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2012, 18:46
от portokal
Я дай линк към решението, те се публикуват в интернет. Да плюе наизуст и баба знае. 8)

Re: корупция ш съдебната система

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2012, 22:25
от neutralen
При всяко дело винаги едната страна печели а другата губи. По тази логика заключението е че корупцията е 100 %. Вярно е че има корупция и то не само в съдебната система, но едва ли във Форума е мястото, където следва да се обсъждат коткретни казуси за корупция. Това просто не е разумно - този форум се чете от всякакви лица, не е изключено да се чете и от тези за които пишете. Но вие си знаете.

Re: корупция ш съдебната система

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2012, 10:06
от portokal
...едва ли във Форума е мястото, където следва да се обсъждат коткретни казуси за корупция

Има нещо такова. Да не излезе накрая, че подбуждам човечеца към клевета... ;)

Re: корупция ш съдебната система

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2012, 10:26
от neutralen
Иронията е неуместна. Тук във Форума всеки може да изрази мнение дали дадено решение на съда е правилно или не, но не дали представлява корупционна практика. Не бива да се подценява факта, че Форума е източник на информация и този който трябва или иска да знае, ползва тази информация. Просто бизнес.

Re: корупция ш съдебната система

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2012, 10:42
от portokal
Не беше ирония - съвсем сериозно се съгласявам, че насърчаването може да доведе до развихряне на недоволните потребители в подробности и недотам обосновани обвинения.

Re: корупция ш съдебната система

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2012, 10:45
от neutralen
Разбрах. иконата ме бърка, за това не ползвам икони.