начало

Огласиха мащабна реформа на несъстоятелността Огласиха мащабна реформа на несъстоятелността

ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Дискусии на тема съдебната власт в България


ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Мнениеот bebov » 07 Авг 2018, 00:03

Какво мислите за жалба срещу съдия до ВСС, заради потъпкване на права, закана в съдебно заседание, нарушаване на закона и тотално незачитане на личността, което говори за пристрастие.
Да, че гагрван гарвано око не вади е ясно, че съдията може да ти заведе дело за клевета и да спечели естествено, защото отново са гарваните', също е ясно'.. Но от друга страна това означава, че могат да те мачкат, беззаконстват, издевателстват над теб а ти нямаш право да протестираш за да не се окажеш подсъдим! Контрол от страна на ВСС, чийто състав е назначен пряко от ГЕРБ и угоден на вожда е ясно, че няма. ВСС е подчинен на прокуратурата и е в практическа ,,служебна зависимост'' от нея, и това ми е ясно. До колкото знам, след жалбата независимо от развоя на събитията по нея, на съдията му се слага една черна точка в "работното досие" ,която е завинаги. И която при последвщо повишение на неговите колеги той остава с пръст в .........! :lol: Ако дори само такъв ефект има си заслужава, понеже специално този съдия е много гневлив и злобен а и това му личи от километри, просто ще посинее от гняв и ще полудее от злоба!
Какво мислите?
bebov
Младши потребител
 
Мнения: 26
Регистриран на: 03 Авг 2018, 22:17

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Мнениеот neutralen » 07 Авг 2018, 16:53

Не би трябвало за някакви си 98% от действащите съдии да правите обобщения че всички съдии са недобросъвестни :-)
neutralen
Активен потребител
 
Мнения: 2634
Регистриран на: 12 Фев 2012, 22:03

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Мнениеот bebov » 07 Авг 2018, 17:32

Да, найстина само за такъв малък процент не може всички да се слагат под един трап. Какво общо имаше това с въпроса ми?
bebov
Младши потребител
 
Мнения: 26
Регистриран на: 03 Авг 2018, 22:17

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Мнениеот neutralen » 07 Авг 2018, 18:15

Общото е че твоята жалба срещу конкретен съдия ще се гледа от други съдии от тези 98%, което говори, че разсъждаваш наивно и вярваш в чудеса :-)
neutralen
Активен потребител
 
Мнения: 2634
Регистриран на: 12 Фев 2012, 22:03

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Мнениеот bebov » 07 Авг 2018, 18:46

Извинявай, но ще те категоризирам напълно аргументирано и основателно.
Човек, който чете едно изречение в началото и едно в края няма как да разбере същността. Аз дори се съмнявам, че такъв индивид дори и да прочете, той не притежава познавателната способност да разбере написаното.
Такъв човек не умее и да слуша, защото ,,слушането'' означава да се вслушаш в мнението или въпроса на събеседника, а не просто да го изчакаш да се изкаже за да изплямпаш нещото с което да се изложиш!
................
Ако бе прочел поне малко, щеше да разбереш, че ,,гарван гарвана око не вади" и ми е ясно, че неговите колеги ще одобрят неговият иск какъвто и да е той.
Аз изрично съм написал, че за мен е достатъчна оная черна точка(прочети темата) за която говоря.
..............
На мен ми трябва мнение породено от опит или разсъждение свързано с разум", докато индивиди като теб просто развалят всички нормални дискусии и смислени диалози, превръщайки ги в ,,качамак/мармалад", подобни носъзнати несмислени индивиди, са в пъти по дразнещи на живо, но там поне аз не ги допускам- гонени са, а ако упорстват са и бити.... Така де, за маймуната разум несъщесвува, там трябва тояга!
bebov
Младши потребител
 
Мнения: 26
Регистриран на: 03 Авг 2018, 22:17

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Мнениеот neutralen » 07 Авг 2018, 23:07

bebov, много насериозно се вземаш. Някой те гледа ! Big brother :shock:
neutralen
Активен потребител
 
Мнения: 2634
Регистриран на: 12 Фев 2012, 22:03

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Мнениеот bebov » 08 Авг 2018, 12:17

Независимо от липсата на мнения в почти спрелия форум, аз ще подам жалбата този месец пък каквото стане стане. Не може хората да бъдат държани в страх от това, че може да им бъде заведено дело за клевета и да не се оплакват от безобразията на съдии и прокурори, а последните да си правят каквото искат- Не може!
bebov
Младши потребител
 
Мнения: 26
Регистриран на: 03 Авг 2018, 22:17

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Мнениеот taganrog » 03 Яну 2020, 15:15

Виждам, че темата е стара, но от товаследва и извода, че може би има развитие и дори завършек ? Може л ида попитам за развоя и спънките които са срещнати ? Ако не е за публично достояние, бих бил доволен и в лично съобщение.
taganrog
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 15 Юни 2011, 01:01

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Мнениеот gridiron » 04 Яну 2020, 14:41

Понеже страдам от Корумпирани съдии И на мен да напишете на Лс за развоя и проблемите които сте срещнали
gridiron
Потребител
 
Мнения: 286
Регистриран на: 10 Ное 2013, 21:28

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Мнениеот tochotocho » 08 Яну 2020, 17:29

въпросът е как ще докажете твърденията си, а то ЖАЛБАТА не значи нищо без доказателства. В ОСЗ съдията ми каза " не ме занимавай с глупости, търси пари и си плащай" /на топлофикация./ Поисках да се запише в протокола ! Съдията репликира : СЗ се ръководи от СЪДИЯТА и той диктува за протокола "
tochotocho
Потребител
 
Мнения: 414
Регистриран на: 16 Юни 2013, 22:34

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

Мнениеот tochotocho » 08 Яну 2020, 17:54

КОРУМПИРАН съдия. Мерете си приказките! Иначе си е чиста клевета и санкция. Като четете постовете по спорове , със Топлофикация , открито писмено се заявява, че съдийте от СРС работят за Топлото ! Нека някой да ми цитира спечелено дело срещу Топлото / СРС и т.н. / освен по давност. Да припомним : Топлофикация е Софийско дружество, Софийски е СОФИЙСКИ районен, градски ,така е и с прокуратурата, Центъра за мобилност /паяците / това как ви се струва. И ще съдиш СЪДИЯ !
tochotocho
Потребител
 
Мнения: 414
Регистриран на: 16 Юни 2013, 22:34

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ ДО... АРМЕНСКИЯ ПОП

Мнениеот stormym » 17 Яну 2020, 06:29

Аз също живо се интересувам по темата. Преди ок.3 г. подадох жалби до ВСС и др. институции срещу един пернишки корумпиран районен съдия, ще го нарека с псевдоним П. Мутрешки. Този (в комбина с определени зловещи лица, ЧСИ, мазния адвокат И.Г.В. и др.) издаде поредица съмнителни и направо противозаконни решения, с които изкуствено ме направи длъжник на един криминално проявен индивид, който очевидно си е платил за услугата.
Този индивид К.Н.Д. е представител на местния криминален контингент, който многократно се измъква без адекватни присъди, вкл. за убийство на пътя на човек и опит за убийство с огнестрелно оръжие 2005 г., за обир на инкасо автомобил заедно с всеизвестния Марио Заека и участие в убийството на Мирослава 2011 г., кражби на автомобили, обири и др. Дебелото му криминално досие обаче не само не смущава местната съдебна власт, но престъпникът дори се радва на пълна протекция от страна на съда във всяко отношение. ОПГ пернишки съд така извъртя нещата, че вместо този да ми плати дължими суми, се оказа, че аз трябва да му плащам няколко хиляди лева. На съдията не му трябваха нашите доказателства, позова се само на "нормалната житейска логика".
На жалбата ми срещу с-я Мутрешки ВСС заяви, че "нямат правомощия" да контролират съдиите. (?!) Независимо че в Конституцията, ЗСВ и др. се твърди обратното. Ама на кого му пука за законите във феодалното владение Перник? Там местната ОПГ има собствени закони. За мазното съдийче нямаше последствия. За сметка на това пък корумпето се зае да ми стъжни живота по всякакъв начин. И така до днес.
Ако някой знае някакъв ефикасен начин за борба срещу тия долни изчадия, да сподели.
stormym
Младши потребител
 
Мнения: 15
Регистриран на: 29 Яну 2014, 23:10


Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron