Страница 1 от 1

ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 00:03
от bebov
Какво мислите за жалба срещу съдия до ВСС, заради потъпкване на права, закана в съдебно заседание, нарушаване на закона и тотално незачитане на личността, което говори за пристрастие.
Да, че гагрван гарвано око не вади е ясно, че съдията може да ти заведе дело за клевета и да спечели естествено, защото отново са гарваните', също е ясно'.. Но от друга страна това означава, че могат да те мачкат, беззаконстват, издевателстват над теб а ти нямаш право да протестираш за да не се окажеш подсъдим! Контрол от страна на ВСС, чийто състав е назначен пряко от ГЕРБ и угоден на вожда е ясно, че няма. ВСС е подчинен на прокуратурата и е в практическа ,,служебна зависимост'' от нея, и това ми е ясно. До колкото знам, след жалбата независимо от развоя на събитията по нея, на съдията му се слага една черна точка в "работното досие" ,която е завинаги. И която при последвщо повишение на неговите колеги той остава с пръст в .........! :lol: Ако дори само такъв ефект има си заслужава, понеже специално този съдия е много гневлив и злобен а и това му личи от километри, просто ще посинее от гняв и ще полудее от злоба!
Какво мислите?

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 16:53
от neutralen
Не би трябвало за някакви си 98% от действащите съдии да правите обобщения че всички съдии са недобросъвестни :-)

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 17:32
от bebov
Да, найстина само за такъв малък процент не може всички да се слагат под един трап. Какво общо имаше това с въпроса ми?

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 18:15
от neutralen
Общото е че твоята жалба срещу конкретен съдия ще се гледа от други съдии от тези 98%, което говори, че разсъждаваш наивно и вярваш в чудеса :-)

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 18:46
от bebov
Извинявай, но ще те категоризирам напълно аргументирано и основателно.
Човек, който чете едно изречение в началото и едно в края няма как да разбере същността. Аз дори се съмнявам, че такъв индивид дори и да прочете, той не притежава познавателната способност да разбере написаното.
Такъв човек не умее и да слуша, защото ,,слушането'' означава да се вслушаш в мнението или въпроса на събеседника, а не просто да го изчакаш да се изкаже за да изплямпаш нещото с което да се изложиш!
................
Ако бе прочел поне малко, щеше да разбереш, че ,,гарван гарвана око не вади" и ми е ясно, че неговите колеги ще одобрят неговият иск какъвто и да е той.
Аз изрично съм написал, че за мен е достатъчна оная черна точка(прочети темата) за която говоря.
..............
На мен ми трябва мнение породено от опит или разсъждение свързано с разум", докато индивиди като теб просто развалят всички нормални дискусии и смислени диалози, превръщайки ги в ,,качамак/мармалад", подобни носъзнати несмислени индивиди, са в пъти по дразнещи на живо, но там поне аз не ги допускам- гонени са, а ако упорстват са и бити.... Така де, за маймуната разум несъщесвува, там трябва тояга!

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 23:07
от neutralen
bebov, много насериозно се вземаш. Някой те гледа ! Big brother :shock:

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2018, 12:17
от bebov
Независимо от липсата на мнения в почти спрелия форум, аз ще подам жалбата този месец пък каквото стане стане. Не може хората да бъдат държани в страх от това, че може да им бъде заведено дело за клевета и да не се оплакват от безобразията на съдии и прокурори, а последните да си правят каквото искат- Не може!

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 03 Яну 2020, 15:15
от taganrog
Виждам, че темата е стара, но от товаследва и извода, че може би има развитие и дори завършек ? Може л ида попитам за развоя и спънките които са срещнати ? Ако не е за публично достояние, бих бил доволен и в лично съобщение.

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 04 Яну 2020, 14:41
от gridiron
Понеже страдам от Корумпирани съдии И на мен да напишете на Лс за развоя и проблемите които сте срещнали

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2020, 17:29
от tochotocho
въпросът е как ще докажете твърденията си, а то ЖАЛБАТА не значи нищо без доказателства. В ОСЗ съдията ми каза " не ме занимавай с глупости, търси пари и си плащай" /на топлофикация./ Поисках да се запише в протокола ! Съдията репликира : СЗ се ръководи от СЪДИЯТА и той диктува за протокола "

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2020, 17:54
от tochotocho
КОРУМПИРАН съдия. Мерете си приказките! Иначе си е чиста клевета и санкция. Като четете постовете по спорове , със Топлофикация , открито писмено се заявява, че съдийте от СРС работят за Топлото ! Нека някой да ми цитира спечелено дело срещу Топлото / СРС и т.н. / освен по давност. Да припомним : Топлофикация е Софийско дружество, Софийски е СОФИЙСКИ районен, градски ,така е и с прокуратурата, Центъра за мобилност /паяците / това как ви се струва. И ще съдиш СЪДИЯ !

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ ДО... АРМЕНСКИЯ ПОП

МнениеПубликувано на: 17 Яну 2020, 06:29
от stormym
Аз също живо се интересувам по темата. Преди ок.3 г. подадох жалби до ВСС и др. институции срещу един пернишки корумпиран районен съдия, ще го нарека с псевдоним П. Мутрешки. Този (в комбина с определени зловещи лица, ЧСИ, мазния адвокат И.Г.В. и др.) издаде поредица съмнителни и направо противозаконни решения, с които изкуствено ме направи длъжник на един криминално проявен индивид, който очевидно си е платил за услугата.
Този индивид К.Н.Д. е представител на местния криминален контингент, който многократно се измъква без адекватни присъди, вкл. за убийство на пътя на човек и опит за убийство с огнестрелно оръжие 2005 г., за обир на инкасо автомобил заедно с всеизвестния Марио Заека и участие в убийството на Мирослава 2011 г., кражби на автомобили, обири и др. Дебелото му криминално досие обаче не само не смущава местната съдебна власт, но престъпникът дори се радва на пълна протекция от страна на съда във всяко отношение. ОПГ пернишки съд така извъртя нещата, че вместо този да ми плати дължими суми, се оказа, че аз трябва да му плащам няколко хиляди лева. На съдията не му трябваха нашите доказателства, позова се само на "нормалната житейска логика".
На жалбата ми срещу с-я Мутрешки ВСС заяви, че "нямат правомощия" да контролират съдиите. (?!) Независимо че в Конституцията, ЗСВ и др. се твърди обратното. Ама на кого му пука за законите във феодалното владение Перник? Там местната ОПГ има собствени закони. За мазното съдийче нямаше последствия. За сметка на това пък корумпето се зае да ми стъжни живота по всякакъв начин. И така до днес.
Ако някой знае някакъв ефикасен начин за борба срещу тия долни изчадия, да сподели.