Страница 1 от 1

molba za pomosht

МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2001, 19:42
от simo
Izvinete che vi zanimavam s moia problem no ne znam kade da tarsia veche. Imam za kursova rabota zakonodatelstvoto na vsichki balkanski strani, reglamentirashto chasniiat ohranitelen biznes.

RE: molba za pomosht

МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2001, 00:46
от Свилен
Мдааа, на готово няма да ги намериш. Виж в lex na http://www.lex.bg/page2.php?lang=bg&p=2 ... ng=3&pag=1 Там има няколко интересни линка, където има закони на Македония, Румъния и т.н. Успех!

RE: molba za pomosht

МнениеПубликувано на: 23 Окт 2001, 14:24
от hebigatsu
Трудно ще намериш нормативна регламентация за частния охранителен бизнес в Интернет. В МРЕЖАТА можеш да намериш предимно общи обяснения за установени практики, предлагане на специализирана техника и консултации. Би могъл след по усърдно търсене да се добереш до нормативна регламентация на тази дейност само за Турция и Гърция, и то на съответните езици в техните национални сайтове. За подобна нормативна уредба в съседките ни от бившият соц.лагер не мисля, че ще можеш да намериш информация. В нашата балканско държава например няма нормативна регламентация на самата дейност, а само на регистрационния и лицензионият режим в ЗМВР и ПП на ЗМВР.