Страница 1 от 1

balgarski prostotii

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2005, 15:32
от snake
v momenta sam nagarben sas zada4ata da pi6a harakteristika na lice,koeto e podsadno.ne e li tova palna prostotia?iskat niakakvi svobodni sa4inenia a ne se vliqt ot tiah tolkova.i nai lo6oto e 4e vaob6te ne mi idva na akala kakvo da pi6a

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2005, 15:55
от Гост
Вярно, че е пълна простотия. Пише се едно и също - колко добро ни е момчето. В зависимост от това какъв ти се пада - ще е добър, трудолюбив и услужлив съсед, колега и пр. Задължително, че е внимателен с хората, не е конфликна личност, не е създавал никакви проблеми в службата, респ. в квартала и т.н. все в тоя дух. Не е нещо много дълго - половин до една страница. А, и пиши от колко време го познаваш.

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2005, 17:08
от галина
Това,че е подсъден,не значи че Е ОСЪДЕН! Двете неща са много различни.Колкото и да ви се струва глупаво и безмислено това е част от доказателствения материал към делото.Пишете това което знаете,не изпадайте в подробности относно извършеното, а по-скоро лични наблюдение:от какво с-во произхожда, има ли братя и сестри,къде е завършил образованието си,от кога работи при вас,как се справя с работата и т.н. и т.н.И все пак накрая пишете кой е изготвил характеристиката, в какво си качество и печат на фирмата.