начало

Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения

нахлуване в частна собственост

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


нахлуване в частна собственост

Мнениеот mladen1234 » 27 Фев 2004, 11:59

Уличеният иска да направим споразумение със заплащане от негова страна.Обвинявам го по два члена : чл.130 и чл.170 ал.(4) от НК,или за нанасяне на лека телесна повреда и нарушаване неприкосновеноста на жилище,според които наказанията са съответно до 2 години и до 1 година.По изгодно ли е за мен споразумението и каква сума би било наи коректно да му поискам.
mladen1234
 

Re: нахлуване в частна собственост

Мнениеот VIV2 » 27 Фев 2004, 12:47

изгодно е, иначе , може да се отърве по чл.66 или да измислят нещо друго- споразумението поне ти е сигурно ! прецени какви пари има и искай смело- давай- искай 2-5 хиляди, натискай го !
успех
VIV2
 

Re: нахлуване в частна собственост

Мнениеот Гери » 27 Фев 2004, 13:30

да бе за лека 2000 лв. :)))
колега моля Ви, за тази сума на споразумение никога няма да "съветвам" клиента си да подпише... и то за лека! По-скоро ще се "борим" в зала!
Гери
 

Re: нахлуване в частна собственост

Мнениеот Иван » 27 Фев 2004, 17:39

Права е Гери. Гледайте да вземете някакви пари. Иначе какво ви топли че ще вземе условна примерно? Мисля, че 1000 е добра цена.
Иван
 


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron