начало

МВР разтури палатковите лагери, протестиращите издигнаха барикади МВР разтури палатковите лагери, протестиращите издигнаха барикади

чл.282 от НК

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


чл.282 от НК

Мнениеот martin98 » 25 Мар 2006, 07:20

Моля спешно за помощ.
Получих заплаха за живота си от един полицай и смятам да предявя иск по този член от НК, но не знам до кого или чрез кого да го подам и как да го оформя.
Моля Ви помогнете, защото полицая е влиятелен и наистина може да изпълни заплахата си.
Може и на e-mail marto98@abv.bg
martin98
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 25 Мар 2006, 07:08

Мнениеот Imperator » 25 Мар 2006, 08:38

Най-после вицепремиерът и министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров доказа, че неслучайно е роден на тази земя и неслучайно заема един от най-отговорните постове в държавата. В сряда (15 март) той кръсти на дъщеря си Теодора тунел от родопския хидровъзел "Цанков камък" (между гр. Неделино и с. Михалково, Смолянско), а в четвъртък стана известно, че доберманът на Румен Овчаров - Шак, е първото четириного в хилядолетната история на България, което си има поименен пропуск за влизане в почивната станция на НЕК в курорта "Боровец". И понеже енергийно-икономическият бос на БСП също е редови гражданин, на когото нищо човешко не му е чуждо, в задачата се пита: "Какво още ще направи министър Румен Овчаров, за да остане навеки в умовете и сърцата на своите съграждани":

Помоли Овчаров да ди продаде това куче, което ще те брани от тозди полицай.
Imperator
Потребител
 
Мнения: 739
Регистриран на: 19 Окт 2001, 13:12
Местоположение: Варна

Мнениеот mariya » 25 Мар 2006, 15:25

Подайте жалба в прокуратурата.Текстът е свободен, но трябва да опишете възможно най - точно какво се е случило, кой Ви е заплашвал, има ли свидетели.....Успех
mariya
Нов потребител
 
Мнения: 9
Регистриран на: 06 Мар 2006, 13:38

Мнениеот jijiye » 25 Мар 2006, 16:45

mariya написа:Подайте жалба в прокуратурата.Текстът е свободен, но трябва да опишете възможно най - точно какво се е случило, кой Ви е заплашвал, има ли свидетели.....Успех

Подава се до Военен прокурор,куките се разследват от тях...може би престъплението е по чл.144 НК.Не мисля,че е 282-той е несъставомерен.
jijiye
Младши потребител
 
Мнения: 69
Регистриран на: 25 Мар 2006, 16:35


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron