начало

Трима съдии бяха повишени в Наказателната колегия на ВКС Трима съдии бяха повишени в Наказателната колегия на ВКС

граждански иск в нак.процес

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Re: граждански иск в нак.процес

Мнениеот 123 » 26 Яну 2005, 11:01

Скъпа, погледни номера на сървара, от който изпълзяват злостните хули от теб и т. нар. пламенча (т. е. отново от теб) - (62.73.118.---). Не зная какво си започнала да получаваш, но човек, който не понася низостите, не пише на някакви си електронни пощи! Ти като личност ни най-малко ме интересуваш, аз се опитам да разобличавам явлението донна, т. е. неграмотността! Добре го запомни! За разлика от теб аз не насочвам стрелите си към твоята личност, поради простата причина, че не те познавам, а към твоите безобразни, хулни думи! За правнатата грамотност да не говорим! Учудвам се обаче как си позволяваш да даваш квалификации за мен, след като всеки ден колегите ти доказват колко малце поназнайваш от право!
123
 

Re: граждански иск в нак.процес

Мнениеот klient » 26 Яну 2005, 11:09

Благодаря,123! За предявяване на гр.иск в нак.производство съм съгласна. Но при самостоятелно предявяване на гр. иск за претърпените болки и страдания - предварително ли се внася д.т. 4% върху претендираното обезщетение. Правилата в гр. процес са по-различни и ако не е внесена д.т. ще оставят иска б.дв.
klient
 

Re: граждански иск в нак.процес

Мнениеот 123 » 26 Яну 2005, 12:13

На този въпрос Вие сама сте си отговорили!
123
 


Re: граждански иск в нак.процес

Мнениеот plamen1 » 26 Яну 2005, 15:12

123, ти не разбра ли, че донна и пламен1 са различни субекти. Че нищо не разбираш от право, то е ясно. За разлика от Донна, която е в час за много работи. Не е до Русенския университет. И Масачузетския университет да завършиш, все тая. Който може го може, а който не може...ще пише смехории из форума!!!
plamen1
Младши потребител
 
Мнения: 80
Регистриран на: 02 Яну 2005, 22:10

Re: граждански иск в нак.процес

Мнениеот донна2 » 26 Яну 2005, 17:35

Ами ЗЛЕ СИ С КОМУНИКАЦИИТЕ И С НЯКОЙ ДРУГИ ПОЗНАНИЯ ДОМАШНИЯ МИ КОМПЮТЪР ПОЛЗВА СЪЩИЯ ДОСТАВЧИК НА НЕТ ,както и тоя на Пламен .
Щ о се отнася до познанията ми по право знаеш ,че съм една от най-добрите в материята с която работа ,за разлика от теб123.
донна2
 

Предишна

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron