начало

Общината е осъдена да плати 180 000 лева на младеж, паднал в триметров ров до НДК Общината е осъдена да плати 180 000 лева на младеж, паднал в триметров ров до НДК

Минутката на модератора

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Минутката на модератора

Мнениеот Clavdivs. » 01 Апр 2008, 19:17

1. Писането на кирилица е задължително. Мненията написани на латиница се трият без предупреждение. Оправдания от вида нямам кирилица не се приемат - в нета има множество безплатни кирилизатори.

2. Писането само с главни букви означава викане. В този форум ще се говори нормално! Всяко "викащо" мнение ще бъде архивирано в кръглата папка!

3. Заглавия от типа "Спешно!" "Моля за помощ!" "Уле к'во стана?" ще бъдат редактирани с оглед по-голяма информативност. Модератора си запазва правото да вкарва и "хумористичен" елемент при редактирането на подобни заглавия...

4. Теми от типа "еди-кой си съдия/прокурор/следовател/адвокат и т.н. е любител на еднополови/животински/ и пр. ласки" ще бъдат незабавно изтривани, като при особена дързост :wink: авторът им ще бъде предлаган за бан.

5. Потребители, регистриращи никове ad hoc за да оплюят някой от участниците във форума ще бъдат предлагани за бан и с "оригиналния" си ник, като мода същевременно ще прилага спрямо тях и "политика на празното мнение".

6. В постовете с особено изумително съдържание, което може да обърка потребител на форума и за които има съмнения, че произлизат от неюрист, ще бъде поставено предупреждение за това.

7. За предложения, въпроси, жалби и протести може да пишете на локалния модератор по всяко време.
Clavdivs.
Потребител
 
Мнения: 639
Регистриран на: 17 Апр 2007, 13:20

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron