Страница 1 от 1

Минутката на модератора

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008, 19:17
от Clavdivs.
1. Писането на кирилица е задължително. Мненията написани на латиница се трият без предупреждение. Оправдания от вида нямам кирилица не се приемат - в нета има множество безплатни кирилизатори.

2. Писането само с главни букви означава викане. В този форум ще се говори нормално! Всяко "викащо" мнение ще бъде архивирано в кръглата папка!

3. Заглавия от типа "Спешно!" "Моля за помощ!" "Уле к'во стана?" ще бъдат редактирани с оглед по-голяма информативност. Модератора си запазва правото да вкарва и "хумористичен" елемент при редактирането на подобни заглавия...

4. Теми от типа "еди-кой си съдия/прокурор/следовател/адвокат и т.н. е любител на еднополови/животински/ и пр. ласки" ще бъдат незабавно изтривани, като при особена дързост :wink: авторът им ще бъде предлаган за бан.

5. Потребители, регистриращи никове ad hoc за да оплюят някой от участниците във форума ще бъдат предлагани за бан и с "оригиналния" си ник, като мода същевременно ще прилага спрямо тях и "политика на празното мнение".

6. В постовете с особено изумително съдържание, което може да обърка потребител на форума и за които има съмнения, че произлизат от неюрист, ще бъде поставено предупреждение за това.

7. За предложения, въпроси, жалби и протести може да пишете на локалния модератор по всяко време.