начало

От понеделник започва приемът на документи в конкурсите за ВКС От понеделник започва приемът на документи в конкурсите за ВКС

Мотивите за криминализиране на чл. 242а от НК?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Мотивите за криминализиране на чл. 242а от НК?

Мнениеот Александър » 16 Дек 2001, 00:44

В ДВ бр.21/00г.за пръв път се криминализира деянието по чл. 242а от НК. Във връзка с проблеми по приложението му, моля да ми съобщите как да се снабдя с мотивите за приемане на закона за изм.и доп. на НК, както и евентуално извлечения от стенограмите на Парламента по обсъждането на законопроекта. Моля за отзивчивост!
Александър
 

RE: Мотивите за криминализиране на чл. 242а от НК?

Мнениеот Mb}|{bT » 05 Яну 2002, 20:38

Мисля че на http://www.angelfire.com/ok/ayl/main.html можеш да намериш информация по въпроса. Това е сайт на някаква асоциация на младите юристи. И пишат точно по твоя въпрос - би трябвало да са запознати. Wish I Helped You
Mb}|{bT
 


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron