начало

Прокуратурата откри данни за документно престъпление покрай летния „сарай“ на Доган Прокуратурата откри данни за документно престъпление покрай летния „сарай“ на Доган

Мотивите за криминализиране на чл. 242а от НК?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Мотивите за криминализиране на чл. 242а от НК?

Мнениеот Александър » 16 Дек 2001, 00:44

В ДВ бр.21/00г.за пръв път се криминализира деянието по чл. 242а от НК. Във връзка с проблеми по приложението му, моля да ми съобщите как да се снабдя с мотивите за приемане на закона за изм.и доп. на НК, както и евентуално извлечения от стенограмите на Парламента по обсъждането на законопроекта. Моля за отзивчивост!
Александър
 

RE: Мотивите за криминализиране на чл. 242а от НК?

Мнениеот Mb}|{bT » 05 Яну 2002, 20:38

Мисля че на http://www.angelfire.com/ok/ayl/main.html можеш да намериш информация по въпроса. Това е сайт на някаква асоциация на младите юристи. И пишат точно по твоя въпрос - би трябвало да са запознати. Wish I Helped You
Mb}|{bT
 


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron