начало

Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения

Наказание на 16 годишни

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Наказание на 16 годишни

Мнениеот tedi2906 » 09 Фев 2017, 10:23

Здравейте. Искрено се надявам, че Вие ще ми помогнете, за да си изясня нещата. Случаят е : Арестувани младежи на 16 години, след 22 часа без придружител. Съставени са актове. До тук всичко е добре, но на едни актовете са от 300лева, на други са от 50 лева, а на трети въобще няма акт.Как стават тези неща? Нали всички са били заедно? Имам ли право да попитам началника на полицията, защо е това разминаване? Аз не оспорвам сумата, а това, че пак сме на наши и ваши. Много Ви моля помогнете ми как да постъпя?
tedi2906
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 09 Фев 2017, 10:15

Re: Наказание на 16 годишни

Мнениеот ilian_todorov » 09 Фев 2017, 18:05

tedi2906 написа:Здравейте. Искрено се надявам, че Вие ще ми помогнете, за да си изясня нещата. Случаят е : Арестувани младежи на 16 години, след 22 часа без придружител. Съставени са актове. До тук всичко е добре, но на едни актовете са от 300лева, на други са от 50 лева, а на трети въобще няма акт.Как стават тези неща? Нали всички са били заедно? Имам ли право да попитам началника на полицията, защо е това разминаване? Аз не оспорвам сумата, а това, че пак сме на наши и ваши. Много Ви моля помогнете ми как да постъпя?

Предполагам, че ти си тоя с 300 лева акт. :D
Оспорвай акта в съда.
ilian_todorov
Активен потребител
 
Мнения: 1032
Регистриран на: 08 Юни 2013, 13:34


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron