начало

Затягане на мерките от четвъртък: Студенти и гимназисти ще учат онлайн. Без публика по стадионите Затягане на мерките от четвъртък: Студенти и гимназисти ще учат онлайн. Без публика по стадионите

Съобщение по чл.255 НПК

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Съобщение по чл.255 НПК

Мнениеот gitta » 20 Апр 2017, 10:54

Днес ми пристигна Съобщение по чл.255 НПК от Специализиран наказателен съд, че е образувано производство за престъпление по Образуване и ръководене на организирана престъпна група, за престъпления, в което може да участвате като Граждански ищец и/или Частен обвинител, съгласно чл. 76-79 и чл. 84-87 НПК. В 7-дневен срок от връчване на съобщението трябва да подадете молба за конституиране. Срещу тази група вече се образува трето производство, като в първото и второто се сключи споразумение с двама от обвиняемите. Какво ще ме посъветвате, необходимо ли е отново да се конституирам като ищец, след като вече са проведени две дела срещу групата? Какъв съвет ще ми дадете, аз се явявам наследник на пострадал?
gitta
Младши потребител
 
Мнения: 16
Регистриран на: 04 Май 2011, 17:26

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron