Страница 1 от 1

адвокат с опит в животновъдството

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2017, 16:37
от anititaradoslavova
Здравейте,

Моля ви да ми препоръчате адвокат, който да е имал (има) опит в животновъдството: узаконяване на ферма, не регламентирана търговия, спазване на изисквания за отглеждане и транжиране на животни, спазване на изисквания за получаване на субсидии и т.н.
Материята е много специфична и поради тази причина е важно юристът да има опит в тази насока.

Предварително благодаря за помощта ви.

Re: адвокат с опит в животновъдството

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2017, 09:18
от ivanov_p
Очевидно е, че нямате опит нито с животни, нито с нерегламентирана търговия, нито с транжиране, а още по-малко с евросубсидии, които не се дават нито за едното, нито за другото, напротив, тези деяния са разгледани подробно в Наказателния кодекс. Вместо да питате по форумите отидете в местната централа на ГЕРБ и кажете какво искате и колко от парите ще останат за вас, но колкото и да останат ще стане както с всички, те ще си приберат техните, а вашите, техните и тези за консултанти ще върнете след проверките, които същите хора ще изпратят защото трябва да има и хванати, за да се върти колелото.

Re: адвокат с опит в животновъдството

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2017, 13:00
от anititaradoslavova
Здравейте,

Да, нямам особен опит и поради тази причина търся адвокат, който има такъв опит (зная, че е много специфично) и би могъл да ме консултира по тези въпроси. Аз самата нямам време да правя всичко това.
Моля, ако имате идеия за такъв да ми го препоръчате.

Re: адвокат с опит в животновъдството

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2017, 11:42
от vladidster
Имате лично съобщение.