начало

Един велик пеналист – свидетел на своето време Един велик пеналист – свидетел на своето време

престъпления с СРС от работодатели

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


престъпления с СРС от работодатели

Мнениеот georgi_ivanov » 25 Окт 2017, 22:43

Уважаеми Колеги,

имам случай във връзка, с който искам да получа вашето мнение по въпроса. Работя за компания в чужбина, на която беше препоръчано от мой стар работодател това да ми се подслушва телефона и цялата информация да бъде използвана срещу мен за моето унижение и тормозене в службата от колектива и постоянно усмиване, като това резултира в превръщането ми на нещо от рода на черна овца, с която да си трият задника. С извинение за израза разбира се, но искам да опиша как това въздейства спрямо мен.
Всичко това ми се случи и в България, като една от причините да емигрирам беше точно в престъпленията срещу мен от стари работодатели. Как работеше схемата им? Много просто. Единият работодател взема препоръки от стария и той получава точно това да ме подслушва, следи разбира се незаконно и после терор. Смених много работи в България с цел да реша проблема, но проблемите се задълбочаваха. Това продължи с години. С емиграцията си мислих, че съм се освободил от проблема, но старите работодатели от България пак ми подляха вода, като са препоръчали отново посдлушване и следене на личния ми телефон и и-мейл. В тази връзка разбира се аз потърсих съветите на компетентен юрист-консулт, който ме запозна с възможностите за действие в тази ситуация. На път съм да докажа всичко това,което ми се случва, защото тук системата е друга.
В тази връзка искам да попитам мога ли да търся отговорност на старите работодатели в България за дадените препоръки с цел моето подслушване и следене, следене на лична кореспондеция и после терор в офиса? В България,докато бях пусках жалби до полицията,но все едно потъват някъде и никой нищо не направи. Загубих доверие в системата и повече не опитвах. В тази връзка сега, когато доказвам това в чужбина и връщайки се по обратната линия мога ли да съдя старите си работодатели, които са дали тези препоръки за въвличане на настоящия ми работодател в престъпна схема за шпионски тероризъм спрямо бивш служител?
Ако заведа делото срещу старите работодатели къде трябва да го водя в България или в чужбина? Ако го водя в България имам ли шанс да спечеля и каква е практиката при подобни дела? Съдът отсъжда ли компетентно или е почти невъзможно да спечеля подобно дело в България?

Моля хейтъри да не пишат. Ако няма нещо полезно, което да добавите към случая по-добре замълчете.
georgi_ivanov
Младши потребител
 
Мнения: 66
Регистриран на: 14 Мар 2011, 10:58

Re: престъпления с СРС от работодатели

Мнениеот lawchoice » 25 Окт 2017, 23:38

Един хейтърски коментар... Защо се надявате, че поставените от вас въпроси, могат да получат отговор в юридически форум? Дали не сте сбъркали мястото, където да ги зададете? Помислете върху това, все пак...
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
lawchoice
Потребител
 
Мнения: 578
Регистриран на: 28 Дек 2014, 22:44

Re: престъпления с СРС от работодатели

Мнениеот dog123 » 27 Окт 2017, 13:26

2 хейтърски коментар...
"За всички случаи на параноя следва незабавно да съобщите на доктор."
dog123
Младши потребител
 
Мнения: 66
Регистриран на: 30 Авг 2010, 13:51

Re: престъпления с СРС от работодатели

Мнениеот svettoslav » 27 Окт 2017, 14:21

Не е параноя, бе.
Човекът е имал и друг път преживявания на тормоз и преследване. Подавал е множество жалби в различни държавни и частни институции,вкл. и за опит за измама.viewtopic.php?f=13&t=57939&p=549918#p549918 :lol:
svettoslav
Активен потребител
 
Мнения: 3894
Регистриран на: 07 Апр 2009, 07:11

Re: престъпления с СРС от работодатели

Мнениеот doc03 » 30 Окт 2017, 21:52

georgi_ivanov, аз ще добавя нещо полезно към този, а и към всички Ваши бъдещи казуси и коментари:

Изображение
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron