начало

МВР ще продължи да получава, вместо служителите си, хонорарите им за експертизи МВР ще продължи да получава, вместо служителите си, хонорарите им за експертизи

набеждаване в кражба

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


набеждаване в кражба

Мнениеот mironikolo » 31 Яну 2018, 19:45

Здравейте, проблема е следния вчера ми се обадиха по телефона да си взема призовката. Днеска отивам вземам си призовката и питам в каква връзка отговора беше не знам трябва да отидете в еди си кое районно
при инспектор еди кой си. Странното в случая, че сестра ми също има призовка и двамата трябва да се явим при инспектора. Сестра ми скоро скъса с приятеля си и той започна да я тормози. Тя пусна жалба в районното и въпросния го предупредиха. Обаче той продължил да я тормози и сестра ми се обадила на 112 и проблемите уж свършиха. Един хубав ден идва нашето момче и казва на баща ми, вашата дъщеря ми открадна 7000 лева и ще подам жалба и стигаме до днеска. Какво можем да очакваме утре при инспектора, разпит, дело, съд. Другото което ме учуди защо викат и мен при положение, че аз през по-голямата част от времето съм извън града и нямам никакво отношение по събитията.
mironikolo
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 31 Яну 2018, 19:14

Re: набеждаване в кражба

Мнениеот ivanov_p » 31 Яну 2018, 20:37

Утре ще разберете какво искат от вас, няма защо да предполагате. Най-вероятно първо ще ви разпитат като свидетели, може и да ви обвинят (откак завърших се смениха няколко наименования на тези дето ги преследва законът, та не знам как се водят сега). Така или иначе принципът не е изменен от следствието срещу Каин - колкото повече говориш, толкова повече лежиш. Питате защо ви викат, слушате какво ще ви каже разследващия и заявявате, че няма да давате показания на този етап. Не се притеснявайте, никой няма да ви се скара, а и да го направи настоявате да се запише в протокола. После при наказателен адвокат да му разкажете какво е станало.
ivanov_p
Активен потребител
 
Мнения: 3263
Регистриран на: 26 Ное 2013, 19:53

Re: набеждаване в кражба

Мнениеот first_order » 31 Яну 2018, 22:56

Носете си и 100тина лв. за консултацията :)
first_order
Младши потребител
 
Мнения: 38
Регистриран на: 10 Яну 2018, 15:10

Re: набеждаване в кражба

Мнениеот mironikolo » 31 Яну 2018, 23:21

Добре, така като гледам, работата не отива на добре. Консултация преди да отидем няма как да има, защото е рано и няма как да стане. Отиваме при инспектора, казваме истината така както се е случило и после какво да очакваме?
mironikolo
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 31 Яну 2018, 19:14


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron