начало

Съдът не пусна предсрочно от затвора втория осъден за убийството на Мартин Борилски Съдът не пусна предсрочно от затвора втория осъден за убийството на Мартин Борилски

Процедура по гл. Двадесет и шест /изм./ НПК

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Процедура по гл. Двадесет и шест /изм./ НПК

Мнениеот vmark » 08 Мар 2018, 11:47

С определение на съда е започнала процедурата по чл. 368 /изм./ - чл. 369 /изм./ НПК. Обвинителния акт е върнат от съда на прокуратурата на основание чл.369, ал. 3/изм./ НПК и е даден едномесечен срок за отстраняване на допуснатите нарушения. Разпоредителното заседание е насрочено за 27.март.2018 год. Производството по глава Двадесет и шеста /изм./ НПК продължава ли по старите правила или по новите /изменени/, което ще рече че няма възможност за прекратяване по чл. 369, ал. 4 /изм./ НПК.
vmark
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 26 Яну 2006, 19:01

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron