начало

Гражданската и Търговската колегии на ВКС с трето тълкувателно дело за годината Гражданската и Търговската колегии на ВКС с трето тълкувателно дело за годината

Процедура по гл. Двадесет и шест /изм./ НПК

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Процедура по гл. Двадесет и шест /изм./ НПК

Мнениеот vmark » 08 Мар 2018, 11:47

С определение на съда е започнала процедурата по чл. 368 /изм./ - чл. 369 /изм./ НПК. Обвинителния акт е върнат от съда на прокуратурата на основание чл.369, ал. 3/изм./ НПК и е даден едномесечен срок за отстраняване на допуснатите нарушения. Разпоредителното заседание е насрочено за 27.март.2018 год. Производството по глава Двадесет и шеста /изм./ НПК продължава ли по старите правила или по новите /изменени/, което ще рече че няма възможност за прекратяване по чл. 369, ал. 4 /изм./ НПК.
vmark
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 26 Яну 2006, 19:01

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron