начало

ССБ с апел към международни организации да изведат стандарти и мерки срещу политически действия срещу съдии ССБ с апел към международни организации да изведат стандарти и мерки срещу политически действия срещу съдии

Правят ми обиск постоянно?!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Правят ми обиск постоянно?!

Мнениеот vanchibata » 12 Юни 2018, 09:37

Здравейте, преди около две години бях хваната с наркотици. Полицаят, който ме “залови” до ден днешен, където и когато, и да ме види ме спира и започва да ми задава въпроса: “Имаш ли нещо в теб? “ Естествено след онази случка никога повече не съм си позволила да наруша законите.. камоли да нося у себе си наркотици и въпреки всичко този Полицай, където ме засече посредата на улицата се започва ровене в чантата ми и заяждащи въпроси, следва районното и “без дрехи”, защото Не ми вярвал... Да ама всичко трябва да има някакви граници, омръзна ми да съм унижена публично по два пъти в седмицата... Моля ако някой знае, дали това е нормално и докога ще се случва да ми даде малко информация! Благодаря !!!
vanchibata
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Юни 2018, 09:22

Re: Правят ми обиск постоянно?!

Мнениеот neutralen » 12 Юни 2018, 15:51

Когато се прави обиск се съставя протокол, иначе си е оглеждане "без дрехи". Възможно този милиционер да е някакъв перверзен тип. Напишете жалба до Минисъра на вътрешните работи :shock:
neutralen
Активен потребител
 
Мнения: 2633
Регистриран на: 12 Фев 2012, 22:03


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron