начало

Съдът не пусна предсрочно от затвора втория осъден за убийството на Мартин Борилски Съдът не пусна предсрочно от затвора втория осъден за убийството на Мартин Борилски

Правят ми обиск постоянно?!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Правят ми обиск постоянно?!

Мнениеот vanchibata » 12 Юни 2018, 09:37

Здравейте, преди около две години бях хваната с наркотици. Полицаят, който ме “залови” до ден днешен, където и когато, и да ме види ме спира и започва да ми задава въпроса: “Имаш ли нещо в теб? “ Естествено след онази случка никога повече не съм си позволила да наруша законите.. камоли да нося у себе си наркотици и въпреки всичко този Полицай, където ме засече посредата на улицата се започва ровене в чантата ми и заяждащи въпроси, следва районното и “без дрехи”, защото Не ми вярвал... Да ама всичко трябва да има някакви граници, омръзна ми да съм унижена публично по два пъти в седмицата... Моля ако някой знае, дали това е нормално и докога ще се случва да ми даде малко информация! Благодаря !!!
vanchibata
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Юни 2018, 09:22

Re: Правят ми обиск постоянно?!

Мнениеот neutralen » 12 Юни 2018, 15:51

Когато се прави обиск се съставя протокол, иначе си е оглеждане "без дрехи". Възможно този милиционер да е някакъв перверзен тип. Напишете жалба до Минисъра на вътрешните работи :shock:
neutralen
Активен потребител
 
Мнения: 2633
Регистриран на: 12 Фев 2012, 22:03


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron