начало

Марешки коментира проф. Пламен Киров: Този връх на конституционализма е гола вода Марешки коментира проф. Пламен Киров: Този връх на конституционализма е гола вода

Забрана за напускане на държавата?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Забрана за напускане на държавата?

Мнениеот neo8381 » 19 Юни 2018, 12:34

Здравейте искам да попитам понеже се водя като обвиняем делото още не е вкарано от 4 месеца в съда обаче имам тази забрана за напускане на страната. С две думи чисто съдебно минало без нарушения съм до сега ! Става въпрос че съм обвинен в обсебване и рекет! С тези обвинения ме накараха да подпиша и тази забрана .. Та въпроса ми е мога ли да пътувам в европа по сухоземен пътища? не става въпроса да избягам и да се укривам просто работата ми е свързана с чужбина и в момента съм в застой... Искам да пътувам в страни членки на ЕС. Мярката ми за неотклонение е подписка! Също ако отида на някоя граница и се пробвам да мина а не ме пуснат могат ли да ме задържат или каква е процедурата въобще понеже ми пречи адски много те за това ми я сложиха де в друга тема има разискано всичко е направено срещу подкуп да се направи максимално да ми е гадно но това е друга тема ...Благодаря
neo8381
Младши потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 22 Мар 2018, 10:38

Re: Забрана за напускане на държавата?

Мнениеот svegrigorov » 20 Юни 2018, 10:32

На границата няма да ти позволят да напуснеш страната.

Можеш да направиш писмено искане до прокурора, да ти бъде разрешено да напуснеш държавата за определен срок. Трябва добре да се мотивираш. В 3-дневен срок трябва да ти бъде отговорено и евентуален отказ можеш да обжалваш пред съда.
svegrigorov
Потребител
 
Мнения: 182
Регистриран на: 28 Юли 2014, 11:55


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron