начало

Съдът отмени отнемането на лиценза на „Еврофутбол“ Съдът отмени отнемането на лиценза на „Еврофутбол“

Нападение за обезобразяване и убийство

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Нападение за обезобразяване и убийство

Мнениеот vvelcheva » 17 Фев 2020, 12:33

Нападение с цел обезобразяване и убийство
Здравейте. Работя в Банско сезонно.
На 14ти на работа ме нападна жена която също така ми беше колежка, но не беше този ден на работа.Дойде на работа при мен и ме заплаши че ще ме обезобрази, убие, запали къщата на село. С нея живеем в едно село. Влезе в кухнята, изчака ме и аз да вляза,и започна да ме души, удари ме с купичка по главата, рита ме и т.н. Каза че ме напада от ревност, че аз и приятеля й сме имали някаква връзка и затова ще Ме обезобразява, убива и че ще ме остави без къща. КОЕТО РАБЗИРА СЕ НЕ Е ВЯРНО Че някога с нейния приятел съм имала такова общо което тя твърди! Никога не ме е привличал нито психически нито физически за да имам такова общо с него! За мен е унижаващо да ме пита полицая дали съм имала нещо общо с него…puke
След случая отидох на преглед понеже се уплаших понеже челото ми се беше подуло ужасно много и чак след това с медицинското си пуснах жалба с/у нея. Тя през това време е хванала влака и си е тръгнала за селото.
От полицията казаха че ще пращат официални писма и т.н. КОЕТО на мен ми звучи че няма да има никакво развитие това всичкото нещо и тя няма да има никакво последствия от действията си спрямо мен. Че също така и на мен ще пращат официални писма няма адрес по лична карта, които аз няма как да получа понеже работя в Банско и пощата в село задържа известно време писмата преди да ги разнесе и също така е възможно тя да ми вземе моето писмо от пощата и да не го получа на адрес.
Как трябва да постъпя? Какви са следващите стъпки, за да има развитие и тя да си получи заслуженото за действията си? Електронен имейл към мен могат ли да използват? Аз попитах полицая, но той каза че не е сигурен…
vvelcheva
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 17 Фев 2020, 12:31

Re: Нападение за обезобразяване и убийство

Мнениеот katerinakuch » 17 Фев 2020, 13:09

Щом сте пуснали жалба срещу нея, очаквайте призовка.
katerinakuch
Активен потребител
 
Мнения: 1098
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27

Re: Нападение за обезобразяване и убийство

Мнениеот ivanov_p » 17 Фев 2020, 13:47

Ако искате нещата да стигнат до край отидете при адвокат, защото още при първото призоваване другата страна ще наеме такъв.
ivanov_p
Активен потребител
 
Мнения: 3340
Регистриран на: 26 Ное 2013, 19:53


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron