начало

Върховният административен съд за пола и конфликта между принципа на истинност и законовите фикции Върховният административен съд за пола и конфликта между принципа на истинност и законовите фикции

Влошаване на здравословно състояние в затвора.

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Влошаване на здравословно състояние в затвора.

Мнениеот nikolaybg » 14 Сеп 2021, 16:13

Здравейте казвам се Николай на 32г. На 17 май 2021г бях задържан и уведомен, че имам влязла в сила ефективна присъда. Бях отведен в затвора и там мъките започнаха. Бях предозиран с инсулин, докторите ме оставиха да припадам пред кабинета с 2.2 кръвна захар. Имах бронхопневмония и никой не ми обърна внимание. Заплашиха ме, че ако продължа с жалбите ще стане много по зле. Изведоха ме на външна болница но объркаха лечебното заведение. Оставаха ме без инсулин и много ама много други неща. Когато бях изведен за очен преглед се оказа, че в следствие на диабета съм с много влошена ретинопатия. Пуснах молба за временно прекъсване и на 24.08.21г разрешиха 10 дена за лечение. Докторите казаха, че лечението с лазер ще продължи поне 5 6 месеца. Пуснах нова молба и дадоха още 10 дена. Нещо което е безумно след като прилагам медицинска документация. На следващата молба не получих отговор понеже прокурора бил в отпуск. А аз на всеки 15 дена ходя на лазерни терапии на очите. На 13.09.21г трябваше да се върна в затвора а на 15 имах час за лазер. Звънях многократно да питам за молбата но все ми казваха, че няма решение. От сутринта се чувствах много зле. Ходих на кардиолог и се оказа, че съм с високо кръвно и ускорен пулс. Около 16 часа бях изключително притеснен и напрегнат понеже знаех, че ако се върна няма да мога да оправя очите си и ще ослепея. И получих инсулт и започнах да заеквам. Не се върнах а се прибрах в нас. Бях много зле, получавах паник атаки. И сега пиша тук и не съм се върнал.
През 2011г съм осъден за притежание на газов пистолет без да е регистриран. Осъден съм задочно на 2г условна с 3г. изпитателен. През 2014 се скарах с хазяите понеже не ми върнаха депозита а аз им 2з3х пералнята. Осъден съм отново задочно на 1г ефективна.

Какво бихте ме посъветвали да направя ? Писах молби и жалби но няма ефект. Здравето ми се влоши много за престоят ми там. А сега вече с инсулт и заекване.
nikolaybg
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 14 Сеп 2021, 15:49

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта


cron