начало

ВСС: Не е необходим специален обвинител, който да разследва главния прокурор ВСС: Не е необходим специален обвинител, който да разследва главния прокурор

Право на отказ при сливане на Фирми по чл. 123

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Право на отказ при сливане на Фирми по чл. 123

Мнениеот lexera » 13 Ное 2018, 16:20

Здравейте,

Случва се сливане на фирми, като текущата фирма в която работя се мести в друг офис, в друг квартал, но в същото населено място-София.Трансфера става по чл.123 т.4 от КТ: преминаване на обособена част от едно предприятие към друго;
Няма да има промени по договор, заплащане и други условия, освен смяната на месторабота. Имам ли право да не се съглася с тази промяна и ако да какви са последствията? Фирмата ли трябва да прекрати взаимоотношенията си с мен със заложеното в договора предизвестие или аз трябва да подам такова?
lexera
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 08 Мар 2017, 21:13

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron