начало

Премиерът: Трябва да сме подготвени за възможно най-тежкото развитие на ситуацията с COVID-19 Премиерът: Трябва да сме подготвени за възможно най-тежкото развитие на ситуацията с COVID-19

Доказване на категория труд пред Нои

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Доказване на категория труд пред Нои

Мнениеот maeshki » 08 Яну 2020, 18:08

Здравейте, уважаеми колеги.
Бих искал да задам един въпрос който ме касае лично поради навършване на пенсионна възраст и изчисляване на трудовия ми стаж се стигна до там че трябва да докажа че след като съм работил от 1982 г ,до1992 г. в ПМУ-Враца клон на ДСО Монтажи- София и предоставям трудова книжка със заверен трудов стаж за периода,но не е посочено категория труд която със сигурност знам че втора.
Та въпроса ми е след като въпросното предприятие вече не съществува във Враца към кого да се обърна за издаване на УП което да доказва твърдението ми.
Благодаря Ви предварително за обърнато внимание, и отговор
maeshki
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 08 Яну 2020, 17:41

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron