начало

Сърбин беше осъден по „Скайп“ на 3 години затвор за неспазване на карантина Сърбин беше осъден по „Скайп“ на 3 години затвор за неспазване на карантина

Прекратяване на бюро по труда

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Прекратяване на бюро по труда

Мнениеот liudmila85 » 03 Фев 2020, 13:06

Здравейте!
Обръщам се към вас със следният проблем- от 6 месеца съм регистрирана в бюрото по труда,но поради проверка на една от формите в която съм работила от НОИ все още нямам издадено решение дали ще получа правото на парично обезщетение,въпросът ми е - поради факта ,че седя без пари и работа ако прекратя регистрацията си в бюрото по труда за да започна работа,ще продължи ли проверката на фирмата ,ще има ли изобщо решение и ще ми бъде ли изплатено обезщетение за месеците в които съм била регистрирана.
Благодаря предварително!
liudmila85
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 03 Фев 2020, 12:53

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron