начало

Административното правораздаване в България вече е на второ място по бързина в ЕС Административното правораздаване в България вече е на второ място по бързина в ЕС

Продажба на ЕООД

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Продажба на ЕООД

Мнениеот zlati222 » 12 Дек 2014, 18:14

Искам да продам или прехвърля на друго лице Еоод, което не е имало дейност от момента на регистрация- преди 2 години, но не е подало нулева декларация за миналата година. Тази тежест ще се прехвърли ли към новия собственик или остава за стария. Все още няма съставени актове от НАП. Благодаря предварително за вашите мнения.
zlati222
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Дек 2014, 18:06

Re: Продажба на ЕООД

Мнениеот morka » 30 Дек 2014, 23:33

Тежестта на административното нарушение е за дружеството. Отделно за управителя, който е допуснал нарушението, също си има санкция.
morka
Младши потребител
 
Мнения: 71
Регистриран на: 24 Авг 2014, 22:24


Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron