начало

Българският консул в Хага събирал такса „Коронавирус“ Българският консул в Хага събирал такса „Коронавирус“

Данъци от продажба на книга

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Данъци от продажба на книга

Мнениеот ivan_dimitrov_76 » 13 Окт 2017, 08:49

Здравейте!

Предварително благодаря за споделената информация. Възнамерявам да издам собствена книга, която сам да си разпространявам. Не повече от 400-500 бройки тираж, на книжно тяло, но не знам как да си декларирам приходите от продажбите пред държавата. Вероятно ще са нищожни, но бихте ли ме насочили каква декларация или документ трябва да подам и точно в коя държавна институция? Ако я доставям чрез някой куриер в България, разписката може ли да послужи като касов бон, или ще трябва да си закупя и регистрирам касов апарат пред НАП? Отново ви благодаря и се извинявам, ако темата е била засегната вече във форума.

Поздрави и хубав ден на всички!
Иван
ivan_dimitrov_76
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Окт 2017, 20:21

Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron