начало

Съдът в Страсбург спира да обявява решения до нормализиране на дейността си Съдът в Страсбург спира да обявява решения до нормализиране на дейността си

Данъци

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Данъци

Мнениеот philanthropist__ » 13 Дек 2017, 14:39

Съсобствен имот на двама съпрузи.При издаване на данъчна оценка и заплащане на данъците за имота,служителят от МДТ на гише казва,че единият съсобственик има задължения и за друг негов имот,в друг район на София и без заплащане на тези задължения не може да бъде издадена данъчната оценка за първия?Имат ли право да искат заплащане веднага и на данъците за другият имот,не е ли право на собственика да избира в какви периоди и кога да погасява задълженията си относно втория имот?
philanthropist__
Младши потребител
 
Мнения: 19
Регистриран на: 02 Юни 2017, 03:21

Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron