начало

КС обяви за противоконституционно уволнението на митничари заради обвинение КС обяви за противоконституционно уволнението на митничари заради обвинение

Какви са задълженията на купувач по интернет

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Какви са задълженията на купувач по интернет

Мнениеот ani_08 » 24 Апр 2019, 00:24

Здравейте! Бих искала да попитам има ли някакви задължения купувачът при покупка по интернет (освен да заплати полученото)? Преди повече от половин година чрез интернет поръчах изработването на определена стока (за тридесет и няколко лева), която беше доставена чрез куриерска фирма и аз заплатих с наложен платеж. Сега получавам едно, бих го нарекла, заплашително писмо от НАП, с което искат писмено обяснение от задължено лице за подробности относно продажбата, копия на документи и т.н. Защо и с какво съм задължено лице, не знам. Не знам и защо искат от мен документи за извършената продажба, при положение, че е минало толкова много време, длъжна ли съм да ги пазя? Вече нищо не помня от времето на покупката, даже след доста мислене чак на третия ден се сетих какво съм поръчвала на определената дата. А имам поставен срок, в който задължително трябва да отговоря. Ако не го направя можело да ме съдят по не знам си кой член от ДОПК и т.н. Та, не разбирам с какво съм задължена и къде съм нарушила закон. Моля, ако някой може, да ми обясни.
ani_08
Нов потребител
 
Мнения: 7
Регистриран на: 21 Апр 2008, 08:23

Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron