начало

Наемодателят си прибрал водомера от язовир „Студена“, който отчитал водата за промишлеността Наемодателят си прибрал водомера от язовир „Студена“, който отчитал водата за промишлеността

Въпрос относно парични награди за игра

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Въпрос относно парични награди за игра

Мнениеот beavisbg » 29 Юли 2019, 12:28

Здравейте,

Поддържам уебсайт, който ще раздава парични награди на своите участници. Победителите ще бъдат класирани спрямо успехите си за предходния месец. Става въпрос за сайт, в който участниците ще могат да дават футболни прогнози.

Въпросът ми е - как трябва да декларирам тези разходи и как получателите от своя страна най-лесно и безболезнено да получават парите, които са спечелили? Знам, че по банков път те са задължени да декларират всеки доход в данъчната си декларация. Има ли обаче необлагаем минимум и някакви допълнителни ограничения, които трябва да спазваме?

Поздрави,
Илиан Антонов
beavisbg
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 04 Май 2011, 14:35

Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron