начало

ВКС излезе с тълкувателно решение по несъстоятелността при липса на имущество за покриване на разноските ВКС излезе с тълкувателно решение по несъстоятелността при липса на имущество за покриване на разноските

дефиниция за фактура

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


дефиниция за фактура

Мнениеот Веселin » 25 Авг 2002, 18:13

Много Ви моля и предварително безкрайно благодаря за помоща и отговора.
Къде мога да намеря пълна дефиниция за „фактура“ и наличието на такава за авансово предплащане на услуга дава ли ми право върху услугата?
Още веднъж хиляди благоарности.
Веселin
 

Re: дефиниция за фактура

Мнениеот d » 28 Авг 2002, 09:55

Дефиниция за фактура-не, но реквизитите на фактурата като първичен счетоводен документ ги има в Закона за счетоводството.Ако бъде издадена фактура за извършване на услуга, преди реалното й реализиране-да имате право върху услугата, тъй като сте платил за нея и следва да изисквате от лицето релното извършване.
d
 


Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron