начало

ВКС излезе с тълкувателно решение по несъстоятелността при липса на имущество за покриване на разноските ВКС излезе с тълкувателно решение по несъстоятелността при липса на имущество за покриване на разноските

Избягване на двойното данъчно облагане.

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Избягване на двойното данъчно облагане.

Мнениеот Ева Валериева » 30 Дек 2002, 15:35

Ще съм благодарана ако ми помогнете. Трябва да включа в Договор между българска и британска фирма клауза за избягване на двойното данъчно облагане. А не знам как трябва да бъде формулирана. Предварително благодаря за помощта.
Ева Валериева
 

Re: Избягване на двойното данъчно облагане.

Мнениеот Stef » 02 Яну 2003, 12:06

Прочетете СПОГОДБАТА между правителството на Народна република България и правителството на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия за избягване на двойното данъчно облагане на дохода и печалбите от прехвърляне на имущество

(Ратифицирана с Указ № 3419 на Държавния съвет на Народна република България от 16.12.1987 г. - ДВ, бр. 98 от 1987 г. В сила за Народна Република България от 1.01.1988 г. Издадена от Министерството на икономиката и планирането. Обн., ДВ, бр. 8 от 29.01.1988 г., попр. бр. 12 от 12.02.1988 г.)
Stef
 


Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron